Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne csak szükségem.
Van egy Cubox-i2eX mini gépem, amin Voyage MuBox fut (Debian Wheezy alapokon) microSD kártyáról és eSATA-n csatlakoztattam egy külső házban lévő 2 TB WD RED vinyót külső tápolással.SSH-n látszik a merevlemez /dev/sda1-ként és fel is ismeri az ext4 partíciót, csak valamiért nem tudja olvasni a rajta lévő zenéket a Cubox-i.
A vinyót asztali Debian Jessie alatt formáztam és ezután másoltam rá a zenéket NAS-ról. A formázásnál GPT partíciós táblát választottam, lehet ez lesz a gond?
A Voyage-nak inkámm ms-dos (MBR) kellene, mivel régebbi rendszer?
Vagy jogosultsági probléma? (Voyage-on root van csak, nincs egyéb felhasználó, asztali Debian-on viszont van saját felhasználói fiókom és ezzel csináltam meg a lemezt.)
Megoldás lehet a vinyó újraformázása és a zenék újbóli átmásolása?
Eőre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Robotporszívók
- Autós topik
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest