Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne csak szükségem.
Van egy Cubox-i2eX mini gépem, amin Voyage MuBox fut (Debian Wheezy alapokon) microSD kártyáról és eSATA-n csatlakoztattam egy külső házban lévő 2 TB WD RED vinyót külső tápolással.SSH-n látszik a merevlemez /dev/sda1-ként és fel is ismeri az ext4 partíciót, csak valamiért nem tudja olvasni a rajta lévő zenéket a Cubox-i.
A vinyót asztali Debian Jessie alatt formáztam és ezután másoltam rá a zenéket NAS-ról. A formázásnál GPT partíciós táblát választottam, lehet ez lesz a gond?
A Voyage-nak inkámm ms-dos (MBR) kellene, mivel régebbi rendszer?
Vagy jogosultsági probléma? (Voyage-on root van csak, nincs egyéb felhasználó, asztali Debian-on viszont van saját felhasználói fiókom és ezzel csináltam meg a lemezt.)
Megoldás lehet a vinyó újraformázása és a zenék újbóli átmásolása?
Eőre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest