- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Óriáskészülék, kis akksival
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
válasz
Jester01 #23751 üzenetére
Megnéztem a konfigot, rá jöttem, hogy rossz tutoriált csináltam végig.
Az egy egyszerű bridge-et csinál a PI-ből.Viszont akkor most visszább kell egy lépéssel lépnem.
Kell keresnem egy olyan tutoriált ami routert csinál a piből.
Találtam is vagy 3-at mindegyiket kipróbáltam, de mindegyik rossz volt.Esetleg valami jól bevált beállítás, hogy hogyan kéne ezt csinálni vagy valami jó módszer ami közelebb visz a megoldáshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest