- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
OpenVPN -nél ajánlom a linux akadémiás videókat (fizetős, de cserébe magyar és jól működik) vagy vedd meg az openvpn cookbook-ot. A net tele van szemetebbnél szemetebb és hibás leirásokkal. Kb egy éve kisérletezgettem vele én is és rengeteget szivtam a hibás blog bejegyzések miatt (amúgy szerintem nagyon nagy része csak agyatlan Ctrl+C Ctrl+V)
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest