Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Ja hát én is ilyen ne kelljen gondolkodni típusút próbáltam, mert úgy gondoltam, hogy sok idő elolvasni a manualt meg megérteni, hogy mi mit csinál. Nem jött össze. Odáig jutottam, hogy a VPN kliens felcsatlakozik, felülírja a hálózatot, de nem elérhetőek a belső hálós gépek VPN-en keresztül. Azazhogy nem tudom megítélni. Smb ugyanúgy elérhető belső hálóról, de a http szerver viszont nem. Nehéz megmondani, hogy pontosan mi történt, mert ugyanúgy itthoni netet használok, illetve ugyanazon a gépen van mindkét szerver.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nyomtató topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest