Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Lenne még egy kérdésem, bár ez nem a linuxról szól, de azzal kapcsolatos!
Tehát, ha már így benne vagyok a fordításban, gondoltam milyen menő lenne, ha a mostani cupsos (sambán) hálózati nyomtatás mellé csinálok egy scanner szervert is. Debianos korszakomból a sane-t ismerem, mint ilyen eszköz. Ezt is fordítottam le, de mikor a sane-find-scanner parancsot lefuttatom, akkor kidob mindent a nyomtatóról, de azt mondja, h nem támogatott.
Ez egy samsung m2070 series nyomtató. A gyártó oldalán találtam drivereket. Köztük volt egy tar.gz, azt leszedtem, futtattam az install-scanner.sh-t, az szólt, h az arm5 nem támogatott, de mehetek tovább, ha gondolom. Na mondom tovább! Bedobja nekem az eulát, nyomom szorgosan a spaceket míg vége lesz, aztán kérdezi a szokásos elfogadom-e-t. Nyomom neki az y-t, elindul a telepítés. Itt látok olyat,(magyarosítva) h sanebe telepítés... Sikertelen, mert nem talált sane-t. Nyilván azért van, mert nem a gyökéren belüli etc mappában, hanem a /ffp/etc mappában kéne keresnie. Itt van-e olyan prefix opció, vagy a kódokat kell manual átirni?
Amúgy menne ezek szerint a sanevel?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest