- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zserrbo
üzenetére
A VNC-ből a legtöbb openszósz, a TeamViewer szerintem nem az. Illetve, ha jól rémlik, nem is teljesen free. Valamint előre be is kell lépned egy fiókba, nem?
Ha jól tudom, van X11-nek is az RDP-hez hasonló megoldása, bár én nem próbáltam.
Mindegy, a lényeg, hogy ha biztonságos kapcsolatot akarsz, akkor kell egy VPN (kötelező), és az alá már mehet egy VNC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Crimson Desert
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest