- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
N0zer0 #23071 üzenetére
140 MB?
Szerintem valami memory leak lehetett ott. Az awesome-om pár pluginnel, belakva 36 MB most a htop szerint, és az i3 ennél lájtosabb. Nem nézted el és nem az egész rendszer alap memóriafogyasztása volt ez a 140? Mert nálam boot után a komplett rendszer 140 alatt van, nem hogy egy ablakkezelő fogyasszon ennyit.
Amúgy nem tudom, én használok egeret is, nem nyomok mindent csak billentyűzetről (nem is lehet 100%-ban), de persze főbb funkciókra, főleg ablakok rendezéséhez, manipulációjához bill. kell. Szerencsére én már megszoktam, szinte minden fontosabb program vim keybindes, amit használok, így most már nagyon kényelmes, hogy hasonló logikával és billentyűparancsokkal tudom kezelni őket. Persze anno szenvedtem egy kicsit, mire megtanultam a vim alapokat, de kifizetődött.
Openbox vagy IceWM is jóság. Arch alatt jelenleg a KDE5-ről elég sok panasz olvastam, majd biztos beérik az is, de most talán egy kicsit elhamarkodottan dobták a KDE4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest