Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
A port forwarding menüben beállítottam egy általam megadott portot tcp/udp áteresztésre valahogy így:
bekapcsolva | külső ip bármi | (pl!) 54732 port külső port | belső ip (saját, fix) | 54732 belső port
próbálkoztam olyannal, hogy én adtam meg a külső ip-t és előre konfigurált beállítással is megcsináltam ugyanerre a portra mind a tcp mind az udp kapcsolatot.
Sőt fehér listára is raktam ezt a porot. ( NAT be van kapcsolva de asszem azt nem kéne kikapcsolni.)
Ezek után sem látszott kívülről ez a port. Természetesen mentettem a beállításokat és újra is indítottam utána hátha az a gondja.
Azért kírdeztem előbb úgy mert a coyote csak tűzfal linux.
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest