-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Én is kézzel állítgatom a dpm-et. Éppen azért nem tudok szabadulni a Gnome-tól, mert ezt csak ott tudom megtenni egy extension segítségével. Ha a dpm-et leveszem, mocskosul lelassul a gép, cserébe nem süvölt és nyomja a meleget. Viszont, ha elindítom a qBittorrentet, az pár perc alatt lefagyasztja az egész rendszert. Egyébként stabil a rendszer addig, amíg nem nyitok meg túl sok lapot a valamelyik böngészőben. Az vagy csak a xorg-ot fagyasztja le, vagy az egész rendszert. Ráadásul a xorg nem kilőhető, ha van időm kiugrani terminálba, így minden esetben csak reboot segít. Kivan zárva, hogy még egyszer ATI/AMD kártyás notebookot vegyek. Sőt, szinte csak a Dell jöhet szóba, az biztosan hosszú évekig támogatott lesz.
Egyébként a támogatás miatt nálam kezd elgurulni a gyógyszer. Egyrészt hoz vagyok szokva, hogy a Linux visszamenőleg a rozsdás biciklin is elfut (ma már nem igaz), másrészt a Windows is támogatott volt visszafelé. Ez az utóbbi időben a desktopon is kezd úgy alakulni mint az IT egyéb szegmenseiben, hogy a gyártók kényszerítenek a 2-3 évenkénti vásárlásra, mert megszüntetik a támogatást. Ez nekem mocsok nagyon nem tetszik, főleg, hogy a Linuxon is ezt látom és így nincs alternatíva. Vagy feldobok egy évekkel ezelőtti disztrót ami működik és dögöljön meg mindenki! :s
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest