- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #21096 üzenetére
Én meg pont linux miatt vettem anno ati kártyát. Nem is bántam meg. Igaz 4670-es van. Ha a dpm nem támogatott, akkor próbáld meg fixen levenni a tempót. ha dinamikusan csinálom, nálam is villog.
(#21097) lev258:
Hol tlaálom a bejelentést?
(#21099) bucihost:
Miért uhu? Van valami új verziója. Sajnos régebben pejoratíve volt made in hungary...
Ölet? Olyan disztrót nagyon messzire dobnék, ahol egy grubot se tudnak rendesen megcsinálni.
Jesszus! 3.15-ös kernellel ez hogy longterm? Nagyon komolytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest