- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Ice&Lime #20977 üzenetére
Szia!
Magam szórakoztatására szoktam kipróbálni egy-egy kiadást de ha gáz van vagy újrarakom de többségében visszakerül a Win. Olvasom hogy nem sikerül életre kelteni a notidat.
Nos nemrég vettem egy használt, szintén Hp elitbook-ot de régebbi 6930p-t.
Tegnap letöltöttem a hivatalos oldalon található "linuxmint-17-cinnamon-64bit-v2" iso-t torrentről.
Sosem ellenőrzöm az MD5-öt.
Win 7 Ultimate 64 bit rendszerem alatt a nem mai (talán 2011-es kiadású) "ashampoo_burning_studio_6_free_6.80_4312" író progival kiírtam dvd-re.
Laptop annyira új hogy még a bios-ban sem turkáltam így csak betoltam a dvd meghajtóba a kiírt lemezt és az asztalon található Install ikonra kattintva telepítettem a rendszert.
Frissítés kezelőben ráküldtem (1-2-3 kategóriás) kb 400 Mb javítást.Lényeg hogy működik a nálad problémás tapi pad vagy fényerő állítási lehetőség, szóval ne ad fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest