Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Köszönöm. Így szerkesztettem és kiszedtem a sudo és root szavakat, illetve -delete opcióval törlöm. Működik. Mindig tanul az ember.
@lionhearted: Köszönöm neked is.
@bambano: Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet a hülyeségre. A neten kb 100 ilyen leírás található, ahol így van megoldva. Igen, ez egy Samba megosztás. Hogyan húzhatja le az egész gépet? Hardlinkkel? Ez akkor is igaz, ha -delete opcióval törlök, vagy csak az rm-re? Ebbe a mappába csak a share-ről törölt dolgok kerülnek és igen, másik partíción van. Akkor nincs okom ezen aggódni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest