Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
úgy látszik, a technika fejlődése megállíthatatlan, és amik pár éve még komoly zűrt okoztak volna, azt módosították, ahogy dabadab is írta.
szóval amiket én írtam, az mind határeset, bizonyos esetekben elvileg lehet, hogy kihasználhatják, gyakorlatban meg valószínűleg nem. de az igazi rendszergazda paranoiás. meg lehet olyan, hogy egy megoldás azon a gépen, amelyik miatt kigugliztad, jól működik, egy másikon meg nem.
én feltenném a tmpreapert és ráhagynám, csinálja az.
szerk: azt továbbra is tartom, hogy rootként futtatandó rm -rf-et tartalmazó parancsot alapos átgondolás nélkül nem vennék át a gugli találataiból.
szerk2: (#20340) dabadab

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest