Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Hali Mindenki. Továbbra is kísérletezem a linuxozással. Most, ami nagyon bejön az új Xubuntu 14.04, Csak hát mint a többi xfce változatnál (mint, manjaro) sajnos itt is fent áll az a gond, hogy nem minden videót játszik le normálisan.
A kicsi netbookoon szeretném használni (Acer Aspire One D270, 2 gb ram, 1,6 Intel Atom N2600, Intel Hd Graphics 3600). A xubuntu alapoknál írták, hogy telepíteni kell az extrákat hátha az segít, megtettem "sudo apt-get install xubuntu-restricted-extras", de így sincs változás.
Néztem az ubuntu csomagkezelőben a gstreamer cuccokat, az összes fent van, de a parola lejátszó még csak el sem indít semmit: [link]
A VLC meg elindul, de amint kiteszem nagyba azonnal megáll a kép a hang megy, vagy megy a kép, másik videónál, de a kép nem követi, lassabban játsza le.
SM playert is kipróbáltam, az sem tud nagyba mit kezdeni a videókkal.Azért sem értem a dolgot, mert Windows 7, de még Windows 8.1 is volt rajta és azok hiba nélkül vittek mindent.
Ezen a kis gépemen egyedül talán a Kubuntuval mentek a videók VLC-vel, de a KDE nekem nagyon nem jön be. Az lenne a kérdésem, hogy olyat lehet-e, hogy ha minden kötél szakad, hogy felteszem a Kubuntut és Xubuntu desktopot telepítek fel rá? És az is érdekelne, hogy sebességben meg memóriazabálásban maradna a KDE kubuntuban xfce környezet alatt is vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Képregény topik
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest