Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Hali Mindenki. Továbbra is kísérletezem a linuxozással. Most, ami nagyon bejön az új Xubuntu 14.04, Csak hát mint a többi xfce változatnál (mint, manjaro) sajnos itt is fent áll az a gond, hogy nem minden videót játszik le normálisan.
A kicsi netbookoon szeretném használni (Acer Aspire One D270, 2 gb ram, 1,6 Intel Atom N2600, Intel Hd Graphics 3600). A xubuntu alapoknál írták, hogy telepíteni kell az extrákat hátha az segít, megtettem "sudo apt-get install xubuntu-restricted-extras", de így sincs változás.
Néztem az ubuntu csomagkezelőben a gstreamer cuccokat, az összes fent van, de a parola lejátszó még csak el sem indít semmit: [link]
A VLC meg elindul, de amint kiteszem nagyba azonnal megáll a kép a hang megy, vagy megy a kép, másik videónál, de a kép nem követi, lassabban játsza le.
SM playert is kipróbáltam, az sem tud nagyba mit kezdeni a videókkal.Azért sem értem a dolgot, mert Windows 7, de még Windows 8.1 is volt rajta és azok hiba nélkül vittek mindent.
Ezen a kis gépemen egyedül talán a Kubuntuval mentek a videók VLC-vel, de a KDE nekem nagyon nem jön be. Az lenne a kérdésem, hogy olyat lehet-e, hogy ha minden kötél szakad, hogy felteszem a Kubuntut és Xubuntu desktopot telepítek fel rá? És az is érdekelne, hogy sebességben meg memóriazabálásban maradna a KDE kubuntuban xfce környezet alatt is vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SzoftverPremium.hu
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest