- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ph895
csendes tag
Oké, most már nem is tudok bootolni, mivel fekete képernyővel minden hibaüzenet nélkül megáll a bootolás folyamata. Mikor meguntam kinyomom a gépet, és ekkor már recovery mode-ban indul újra, itt dob egy hibaüzit, hogy nem találja a mountolandó kötetet és vagy nyomok egy S-t hogy ezt kihagyjuk, vagy M- et a kézzel javításhoz. S után bebootol.
M -et is próbáltam, de ott nem tudom mit csináljak, mindenesetre a hibaüziből az jön le nekem, hogy a filesystem-et kéne meggyógyítani (az eddig működő win7-es partíción is kikapcsoltam már az automountot, hogy ne zavarjon be, de persze ez sem segített). hogyan tudnám 'default' -ba tenni a filesystemet? Gondolom a file0 -ból csinált virtuális diszket akarja bemountolni bootkor és nem találja, de én sem találom, hogy kikapcsolhassam rajta az automountot. Ötlet? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest