- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Én inkább udev-dbus-hal ''hibára'' tippelek. Gondolkodtam a bugreporton, de ehhez nem ártana tudni, mi is bugzik valójában. Gyanús ugyan a kernel, de nem hiszem, hogy az udf és ntfs modul lenne ilyen. Ugyanis nem a fájlrendszer olvashatatlan, hanem a csatolt partíció mount pontja lesz az. (Pl. a /media/usbdrive könyvtárnak nem lesznek megfelelő jogai.) Emellett meg kell nézni, hogy a létrejövő /dev és /proc bejegyzések jogai milyenek. Úgy emlékszem, ezek rendben vannak - sajnos. Ezt ugyanis könnyen ki tudom javítani. De a létrehozott könyvtár jogairól gőzöm sincs.
Ja, esetleg a pmount kavarhat még be. Ezt meg végképp nem lehet debugolni, rettenetesen elkúrt baromság, tiszta Windows-fíling. Semmit nem lehet tudni a működéséről - még azt sem tudom, a KDE a pmountot, vagy a pmount-halt hívja-e meg. Nem mindegy, utóbbi esetben a hal szabályaival bármit be lehet állítani.
Majd igyekszem beleásni magam, hátha jutok valamire.
Ja, igen. Azt hiszem, ha kézzel csatolod, akkor jól megy.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest