Hirdetés
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
X nem kontárkodik semmilyen network scriptbe. Az, hogy startx-re megfagyott, hardverközeli probléma lesz szerintem.
Az összes problémát megoldaná szerintem, ha nem ragaszkodnál a windowsos felfogáshoz, hogy távoli asztal elérés meg hasonló özönvíz előtti ócska megoldások, hanem használnád a rendes linuxos grafikus módszert. Felraksz egy X szervert a desktopodra (windowsra is van), és azzal éred el a gépen a grafikus cuccokat.
az ilyen vnc nevű betegséget egy esetben tudom hasznosnak elfogadni, amikor a xen virtualizál egy videokártyát a guesteknek és azt a videokártyát akarod elérni.
A linuxban még mindig fullextrás hálózat-transzparens grafikus felület van. Kb. három nagyságrenddel értelmesebb, mint bármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest