Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnsones
tag
Sziasztok,
bocs a kérdésért....tudom, h lamer vagyok és már feltettem az UHU-s részben, de eddig nem kaptam rá választ....
feltettem egy UHU 1.2 linuxot. Tetszik nagyon.
Van egy webes progi ami Java alapú és van egy beépülő képmegjelenítő modul ami szintén Java-s, de Win telepítő van hozzá. Teljesen jól lefut, de nem épül be, mert a c:\prorgamfiles mappába telepíti magát.
Tudna valaki segíteni, h hova kellene telepíteni, h a Mozilla vagy Netscape lássa?
(Win alól a mindkettővel megy)

köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Asztalos klub
- Arc Raiders
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Subaru topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest