Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GD
őstag
válasz
Johnsones
üzenetére
hm, nos ha ez a plugin létezik bármely linux alatt futtatható böngészőre akkor nyertél..
nézz szét a firefox hivatalos, stb..plugin gyűjteményében, esetleg opera böngésző, bár sztem arra kevesebben barkácsolnak
lehet tudni mi a formátuma ennek a rejtélyes képnek?
kicsit szőrmenti de pl wine-al meglehetne próbálni telepíteni egy win-es firefox-ot + plugint..még sosem próbáltam..hátha megeszi
van egy másik út, de elégg istenkáromlás, IE-t rakni linux-ra, na erről sem tudom hogy csak öltelt vagy tényleg lehetséges...
legjobb lenne a forrásánál megoldani a dolgot hogy a szerver vmi standard formában bökje már ki magából a képet, gondolom erre kicsi az esély..
most jó sokat írtam de nemsok értelme volt..
-
GD
őstag
válasz
Johnsones
üzenetére
segítene ha megmondanád mi a program neve / vagy az oldal-é
linux alatt a jávásítás más módon megy mint win-nél
ha meg a program java-t használ akkor jó lenne tudni kicsoda ő és hogy létezik e linux-os verzió, alternatíva, avagy windows-os emulátorral futtatható e..
egy jól körülírt kérdés hamarabb meghozza a választ -
ngabor2
nagyúr
válasz
Johnsones
üzenetére
mennyire vagy kezdő linux terén? mert ha nagyjából értel hozzá, akkor szinte bármelyik disztrib. ha nem nagyon értel hozzá, akkor pl. az ubuntut tudom ajánlani, nekem nagyon bejött.
fileservert hogy gondoltad? ftp-n át, vagy samba megosztás?
a dosos progi dosemuval fut? ha igen, akkor nem lesz probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Fejhallgatós találkozó
- Amazon
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest