Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Nem is tudom, hogy kezdjek neki...
Szóval.. A Segítségeteket szeretném kérni, egy számomra eléggé összetett problémában.Egy laptopon lemerülés miatt Win7 hibernálta magát viszont nem akar indulni a Win. Próbáltam telepítő cd-ről javítani de az nem tudja helyreállítani meg az összes általam ismert megoldással.. (a csökkentett mód se megy..)
Ezért memóriakártyáról futtatok most egy Ubuntut. Gondoltam innen majd tudom menteni a Win particióján lévő adatokat.. Viszont az Ubuntu nem engedi csatolni a partíciót, mert a win7 hibernálva van rajta.Van erre valami megoldás, hogy tudjam csatlakoztatni, esetleg törölni a win7 hibernációs fájlját (szerintem abban lesz a hiba, mert eddig tökéletesen ment)
Nem igazán tudom eldönteni, hogy ezzel hova forduljak.. de mivel Linuxból kell valamit csinálnom ide jöttem

Nem vagyok egy nagy linuxos, az Bill bácsi OS-én nőttem fel, de most a kényszer hatására elkezdtem használni.. és olyan gondolataim is támadtak, hogy nem biztos, hogy vissza fog rá menni a win7 ha sikerül lementenem az adatokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi