Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Nem is tudom, hogy kezdjek neki...
Szóval.. A Segítségeteket szeretném kérni, egy számomra eléggé összetett problémában.Egy laptopon lemerülés miatt Win7 hibernálta magát viszont nem akar indulni a Win. Próbáltam telepítő cd-ről javítani de az nem tudja helyreállítani meg az összes általam ismert megoldással.. (a csökkentett mód se megy..)
Ezért memóriakártyáról futtatok most egy Ubuntut. Gondoltam innen majd tudom menteni a Win particióján lévő adatokat.. Viszont az Ubuntu nem engedi csatolni a partíciót, mert a win7 hibernálva van rajta.Van erre valami megoldás, hogy tudjam csatlakoztatni, esetleg törölni a win7 hibernációs fájlját (szerintem abban lesz a hiba, mert eddig tökéletesen ment)
Nem igazán tudom eldönteni, hogy ezzel hova forduljak.. de mivel Linuxból kell valamit csinálnom ide jöttem

Nem vagyok egy nagy linuxos, az Bill bácsi OS-én nőttem fel, de most a kényszer hatására elkezdtem használni.. és olyan gondolataim is támadtak, hogy nem biztos, hogy vissza fog rá menni a win7 ha sikerül lementenem az adatokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest