Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hobbbyt

őstag

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy kezdjek neki...
    Szóval.. A Segítségeteket szeretném kérni, egy számomra eléggé összetett problémában.

Egy laptopon lemerülés miatt Win7 hibernálta magát viszont nem akar indulni a Win. Próbáltam telepítő cd-ről javítani de az nem tudja helyreállítani meg az összes általam ismert megoldással.. (a csökkentett mód se megy..)
    Ezért memóriakártyáról futtatok most egy Ubuntut. Gondoltam innen majd tudom menteni a Win particióján lévő adatokat.. Viszont az Ubuntu nem engedi csatolni a partíciót, mert a win7 hibernálva van rajta.

Van erre valami megoldás, hogy tudjam csatlakoztatni, esetleg törölni a win7 hibernációs fájlját (szerintem abban lesz a hiba, mert eddig tökéletesen ment)

Nem igazán tudom eldönteni, hogy ezzel hova forduljak.. de mivel Linuxból kell valamit csinálnom ide jöttem :)

:R

Nem vagyok egy nagy linuxos, az Bill bácsi OS-én nőttem fel, de most a kényszer hatására elkezdtem használni.. és olyan gondolataim is támadtak, hogy nem biztos, hogy vissza fog rá menni a win7 ha sikerül lementenem az adatokat :DDD

Új hozzászólás Aktív témák