-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
MacCaine #16325 üzenetére
Sima Fekete képernyő volt, a bal felső sarokban egy alsó vonás villogott. De semmi egyebet nem csinált.
Igazából végül megoldottam a problémát, sikerült csatolni a partíciót, adat mentés is sikerült.. viszont annyira megtetszett a ubuntu, hogy mindenképp fel akartam rakni az új Win7 mellé.
Egy ügyes (fogalmazzunk úgy inkább, hogy kicsit afterparty hangulatban) félrenyúlás miatt végül az egyik win7 telepítésénél sikerül törölnöm a nagy partíciómat (640gb vinyón 562gb-ost)
Az akkori sokkokból felépültem, viszont sokadszori próbálkozással se sikerült immár tök szűz vinyóra feltenné egymás mellé a Win-t és az ubuntut.Az ubuntu telepítésénél hiába azt adtam meg, hogy a Win7 mellé tegye.. egyszerűen mindig a win7 indul. És fel se kínál választási lehetőséget a bootloader.
Találtam a neten ilyen hibát, de megoldás kínai.. pedig nem tartom magam elveszettnek. Az n900-at is simán babráltam terminálon kersztül egy kis leírás elolvasása után
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Nem is tudom, hogy kezdjek neki...
Szóval.. A Segítségeteket szeretném kérni, egy számomra eléggé összetett problémában.Egy laptopon lemerülés miatt Win7 hibernálta magát viszont nem akar indulni a Win. Próbáltam telepítő cd-ről javítani de az nem tudja helyreállítani meg az összes általam ismert megoldással.. (a csökkentett mód se megy..)
Ezért memóriakártyáról futtatok most egy Ubuntut. Gondoltam innen majd tudom menteni a Win particióján lévő adatokat.. Viszont az Ubuntu nem engedi csatolni a partíciót, mert a win7 hibernálva van rajta.Van erre valami megoldás, hogy tudjam csatlakoztatni, esetleg törölni a win7 hibernációs fájlját (szerintem abban lesz a hiba, mert eddig tökéletesen ment)
Nem igazán tudom eldönteni, hogy ezzel hova forduljak.. de mivel Linuxból kell valamit csinálnom ide jöttem
Nem vagyok egy nagy linuxos, az Bill bácsi OS-én nőttem fel, de most a kényszer hatására elkezdtem használni.. és olyan gondolataim is támadtak, hogy nem biztos, hogy vissza fog rá menni a win7 ha sikerül lementenem az adatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest