- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
ViZion #15068 üzenetére
most megcsináltam virtual finnx vagy nemtom mi alatt, indult.
partícionálásnál akadok el, ezek szerint nem lehet linux telepítve egy olyan hddre amin ntfs partíció is van.
no root file system defined hibát ad, gondolom az egész sda-t újra kéne partícionálnom, amit nem igazán szeretnék, mivel az 1400gb kb 50%a foglalt és nincs kedvem sok esetben lehetőségem újra beszerezni az összes szart.
van más út? esetleg... ha pendrive-ra telepítem a xmbcbuntu-t akkor mennyire lassú lesz?
a sima openelec+xbmc tűrhetően fut. de nem tökéletes, ezért szerettem volna hdd-re egy "normális" oprendszert telepíteni rá az xbcmvel.
a htpc ház elég kicsi, sajna nem fér bele mégegy hdd. ssd-t meg nem szeretnék venni, me drága ilyennek. (esetleg más usb-s/satás villámgyors megoldás van?)ja igen, a hdd első 100gb-s partíciójánál ext4 fs-t választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Docker konténerizálás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- PlayStation 5
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest