- A tokot is átvariálja a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
Azért kösz

@Speeedfire
Hoppá, tényleg a v7-ben nem látom a wine függőséget, pedig a korábbi verzió még wine-os volt.Nézd, döntened kell, ha - mint írtad - hardcore felé akarsz nyitni, az munkás lesz, időt és energiát igényel, ill. linux tudásod bővítését. Ha meg a stabilitás kell - amennyire én tudom, bár soha nem használtam -, maradj a debiannál.
Én már a gnome-shell-t is otthagytam, pedig adtam neki esélyt, bétától a 3.2-ig használtam, de pl. az össze-vissza integrálás nekem nem tetszik. Pl. miért kelljen nekem az evolution server az empathy-hoz? Úgyhogy maradt az openbox.
nagyon off:
Nemrégiben kellett feltelepítenem egy Win7-et. Azt hagyjuk figyelmen kívül, mennyi ideig tart egy rendszerfrissítés, de hogy anélkül is frissít, hogy engedélyeznéd, na az durva. És kikapcsolásnál csak pislog az ember, hogy fél órán keresztül nem lehet lelőni a gépet, mert neki frissítenivalója van. Szóval a linux nagyon elkényezteti az embert bizonyos téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Byintek Love U14 Projektor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest