- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ez a 6+1 is jó. ha az aláírásodban szereplő gépen lesz, akkor valóban ajánlott az 1gb swap. partition magic-kel vagdostad le a részeket? mert annál be lehet állítani, hogy a nagyobbik partíció típusa linux native legyen, a kisebbik pedig linux swap. ezek után a telepítő igen jó eséllyel meg fogja találni.
a fedora-t asszem 2x próbáltam, de mivel deb-hez vagyok szokva, nem sokáig volt a gépemen. a fedora (core 5 jelenleg) a red hat leszármazottja, vagy jogutódja ingyenes vonalon.
ha olyan rendszert akarsz, amihez igen sokan értenek, de viszonylag egyszerű, akkor az ubuntut ajánlom.
(mivel úgy látom, te is debreceni vagy, akár tudok is adni egy ubuntu install-cd-t, én is kaptam. de le is lehet tölteni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Robotporszívók
- Metal topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest