Hirdetés
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
nem a notin lesz, hanem a konfigoknál megadott 800-as amd-n. kicsit öregecske már az asztalim, de szerintem egy uhu nem vágja hanyadt.
meglepő, amit írtál, mert nem gondoltam, hogy ennyire speckó dolgok vannak a különböző linuxok között. vagy ez annyi, mint pl egy 98 és egy xp? én csak azt akarom megtanulni, hogy hogyan lehet alapvetően nem elszégyellni magam, ha valaki azt mondja, hogy ott egy gép linux van rajta, aztán csináld meg rajta ezt meg ezt... szal tényleg alapvető felhasználói dolgokat, pl hálózat beállítgatások, netezés, mountolások, jogosultságkezelés, meg néhány fontosabb parncssoros dolog. igazából nem tudom miket szeretnék megtanulni, mert a windowst is úgy sikerült, hogy volt és kész. ha játszani akartam, akkor saját káromon kellett kikísérleteznem, hogy mi hol van és hogyan kell összebarkácsolni két gépet. szerintem látszik is a megoldásaimon
köszi a cd-t, de szerintem maradok az uhu-nál, beszéltem a csoporttársammal, azt mondta 5 cd-s a fedora, szal lehet kihagyom, állítólag sokkal jobb, holnap még a végére járok tényleg, meg mennyivel. végülis, ha dobsz egy linket az ubunut letöltéséhez és/vagy egy kisebb leíráshoz, azt megköszönném, hátha később meggondolom magam
Új hozzászólás Aktív témák
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi