- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A Linux jelenleg hogy áll a jövő Webes és multimédiás szabványaival? Pl.: webGL, és társai.
Eddig ilyesmire alkalmatlan gépeken használtam csak linuxot, így még a videolejátszást sem próbáltam ki, de most gondolkodom, hogy linuxot rakok egy AMD-s HTPC-re. Érdemes?
Gentoo linux lenne a kiválasztott, és a gép valszeg egy Trinity procis barebone lesz majd amikor megjelenik. Igazi multimédia gépet szeretnék faragni belőle: több monitor, fullos videolejátszás, compiz, Webes csicsák, játékok, stb.
Tudom, hogy nagy fába vágom a fejszémet, de szóljatok ha a lehetetlenre vállalkozom!
Rászánom az időt és energiát, ha van értelme, de irreálisan sok munkát nem akarok fordítani egy félmegoldásra.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest