Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Anakin007
üzenetére
én csak annyit tudok mondani, hogy 0 ismeretem van linuxról úgy általában, de szerintem a 10.04 ubuntu olyan jó, hogy nagyon alapos érvelés kéne ahhoz, hogy bármire váltsak. nem a legfrissebb, szóval pölö v4l-lel szívni kell, de ha fenn van akkor onnantól én akárkinek fel merem rakni mert tartósan és jól működik. pedig fut rajta tolna, baranya, a zinternet iso cd-ripből stb.
egyetlen fájdalmam volt, a vdr-ben a dvb-s hang laggolt. miután szétküzdöttem az agyam (szó szerint, mert volt v4l-media-dkms, v4l-dvb-dkms, liplianin ezer verzió, 3.2.2 kernel meg 860 féle konfig) kiderült, hogy a pulseaudio szivatott. szóval ez volt végülis az egyetlen, amire aszondom ezt mégse kellett volna így előadni. persze elég bénán lehet csak leszedni, de ezzel együtt is oké.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Háztartási gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő