- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01
üzenetére
Igen, az impact az egy része a Xilinx ISE-nek, és azt is tudom, hol van az indító fájl-ja.
export PATH=/win/d/Xilinix/ISE_DS/ISE/bin/lin/
Ezt most megcsináltam, túljutott ezen a részen. Viszont ez csak egyszeri beállítás, ha jól értem. Lehetne ezt valahogy állandóra megcsinálni úgy, hogy másnak ne zavarjon be?
Valamint még annyi a gondom, hogy csak simán az fxload futtatható állományát nem találja. Én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Játékok
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest