Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- iPhone topik
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
body007
üzenetére
nem vált be.
a [global] rész következtében egyáltalán nem tudtam Windows alól letallózni a Unity-t, a [Unity] módosításai után meg jelszót kért, ami szintén nem elfogadható.
úgyhogy mást kell kitalálni
off: egyébként jól megy a szerver, igaz egy darabig sz*pattam magamat, mert bár minden faja volt, működött - amíg liveról chrootoltam, de önmagától az Istennek nem volt hajlandó elindulni, míg 3 órányi szenvedés után észre nem vettem, hogy grubban nem írtam át a rootot /dev/sd-ről /dev/md-re. 1 betű... -_-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest