- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Nna, letakarítottam a gnome-shell-t Arch Linuxon és felraktam az openbox-ot. Mivel mindig gnome-ot használtam (és egy kis ideig kde-t), néhány alap dologgal bajban vagyok, mivel sosem volt szüsséges foglalkozni vele.
*Fbpanel: true transparency megoldható, vagy csak a fake működik? Cairo-compmgr -t telepítettem fel.
*Cairo-compmgr-nél van "jobb", amit érdemesebb használni és fejlesztik is?
*Az fbpanel néhány pluginja nem működik, pl. x-file-manager hiányára panaszkodik. Ezt hogy tudom beállítani? xdg-settingsnél keresgéltem, eredménytelenül.
*Gnome-keyring helyett mit érdemes használni?Mulatságos:
Nem vettem észre, hogy az elején bedaráltam a consolekit-et is, és nem értettem a slim miért nem tudja indítani a session-tKis időbe telt, mig a logban megtaláltam, mi baja van, mert természetesen a config fájlokat túrtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest