Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Jók ezek az Asus zöld csm lapok. Semmi sallang, csak ami kell. Nekem 1151V1-ben volt. Szinte mindegyik ugyan arra a sémára épül. Nekem nas alapnak tökéletes volt.
-
CapriBoy
tag
Köszi
-
MageRG
addikt
Nem csórónak való vidék...
-
ddekany
nagyúr
Köztük D-SUB kiemenet is... Érdekes, hogy milyen gyakori még mindíg, pedig ezek tán túl extrásak ilyen pénztáras/raktáros gépenek, amin gyakran valami guberált D-SUB monitor van. Jellemzően tán jobb lenne +1 HDMI, esetleg +1 DP helyette. Mert így lehet meglepődni, hogy a 2. HDMI-s monitort nincs mire dugni, mert csak 1 HDMI és 1 DP van. Akkor aztán mehetsz DP-ből HDMI átalakítót beszerezni. (Ott is még lehet vakródszni, hogy kapásból a drágább/tönkremenősebb aktívat veszed, vagy az a DP kimenet tán dual-mode, így jó a passzív is. Persze ha 4K kell, akkor így jártál, aktív kell és kész.) (Aztán pláne ha 2 DP kéne, az game over. Bár DP-s monitoron jellemzően van HDMI is szerencsére.)
-
Amazonas
senior tag
Ennyi pénzért nem várnék el 4 dimmet, örülj hogy van kategória kb.
https://www.alza.hu/asus-prime-a520m-a-ii-csm-d10676572.htm
Ráadásul 3-féle videokimenet.
-
Chaser
legenda
Ez "csapta" meg a szemem, wtf, új cuccokhoz háttérnek beraktak valami régi lapot?: :d
Ennyi pénzért nem várnék el 4 dimmet, örülj hogy van kategória kb.
Utoljára kb 4 éve volt pc-m, ennyiért akkor is max nagyítóval volt 4 dimm-es lap.
5950-em lenne vennék egy ilyet:d 65w-ból mit hoz ki. Több sztem ezzel a vrm-mel gatya, pláne hűtős nélkül.
Gb b450m s2h-n tán' komolyabb vrm volt és borda, topflow hűtötte is, 120w-nál már nem volt hideg) tartósan max 100w-ig használtam volna azt.Geller72
Milyen boltba jársz te? Univerben most valami 1900ft, standard ára 2200 - az is sok -.
128mb-ot írtál, nem gb-ot ( :
Az meg hogy valahol ez ennyi az aranyos, de ugyanilyen speccel biztos megvan már fél milláert' is más gyártónál, ajándék ár.
A milla' az már a jövő évi ár![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk:
Mondjuk fél milláért' nincs, 650k körül lehet 6000-es jó időzítéssel.
Ha megunod ne dobd ki, nekem jó lesz a netezős gépbe. Akár egy rekesz sört is adok a kettőért ha úgy van....((( : -
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
..Kicsit olyan "feelingem" van, mint amikor bemegyek a boltba és látom, hogy a csirkemell kilója 2800 ft..miaf..?
..Mibű van az? Aranytojást tojó tyúkból?
. Érdekes azért, hogy a kartellgyanú ilyenkor fel sem merül senkiben (?).
.
Tk. én most milliomos vagyok, mert van a ~3 évvel ezelőtti (de lehet, hogy 4) gépemben 128 MB DDR5/6000Mhz- RAM?
. -
27" IPS fhd monitor 260ezerért, aha oké.
-
Krugszvele
senior tag
Bizony jó lenne rá 4 memóriafoglalat. Viszont a három kijelző támogatása alkalmassá teszi, hogy munkára használjuk! (Már ha valaki épít dolgozni AMD alapú gépet, én azért ennyire bátor nem vagyok)
Kihalófélben vannak az olyan alaplapok, amiken van három digitális kimenet! Pedig milyen spórolás, amikor nem kell vga-t venni egy munkára való számítógépbe!Még több ilyen alaplapot!
-
-
JulianSinulf
őstag
Most legalább már tudom, hogy mivel tudnám meghajtani a 3000€-ba kerülő fülest.
-
SunMount3r
nagyúr
Ez a Zowie egér engem felülnézetben (nem)kicsit az MS Intelimous-ra emlékeztet. Vagy annál azért kisseb? (Elég nagy mancsom van).
-
zzola
titán
DDR SDRAM ajánlat nem nagyon van.
-
Amazonas
senior tag
Egész jó kis retro feeling ez a zöld nyákos board, bár ilyen árért szerintem még elférhetett volna rajta 2 további DIMM. Elfekvő cuccokból egy egész jó kis irodai-netezős-filmezős gépet lehet belőle csinálni.
Átjöttél már Linux-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vmi Mini Itx lappal együtt..Meg talán i7-8700?..
. Ugyanitt 64MB EDO-RAM balatoni nyaralóra cserélhető
Akkor is millimojos vagyok.
. Meg sem merem keresni a számlát, de szvsz. a fele sem lehetett akkor, mint most..