- iPhone topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Van egy régi nyomtató a családban, ami teljesen jól működött Linux alatt, miután megtaláltam hozzá a megfelelő drivert. A gondok akkor adódtak, mikor új rendszer került a PC-re, mert az oldal ahonnan a drivert újra le akartam tölteni, megszűnt (én hülye meg nem mentettem le). Erről az oldalról lenne szó: [link] (a kiírás ne tévesszen meg senkit, hónapok óta elérhetetlen az oldal)
A kérdésem az lenne, hogy ennek az oldalnak az adatbázisa elérhető-e még valahol a neten? amúgy egy pcl3-as nyomtató driver kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Le Mans Ultimate
- Spórolós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- Cyberpunk 2077
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs