- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. lett egy olyanom, hogy néha jó lenne egy-két tisztán wines gépet külső vinyóra bakupolnom. gépenként két partícióval.
az eddigi elképzelésem szerint ez úgy történne, hogy usb-s vinyón egy ubuntu (live?) meg egy nagy truecrypt partíció. ezt a vinyót gépbe bedug, erről bootol, desktopon ikon klikkol, win backup lefut, kikapcsol, kihúz, örül.
nem is bonyolítanám jobban, ez megfelelő lenne a célra. ami nem tiszta számomra, hogy hogyan tudom a teljes wint bakupolni. találtam egy ilyet, de kicsit egyszerűcske meg régi.
nem vagyok meggyőzve, hogy ntfs alatt minden milyen jó lesz, ha csak ide-oda másolok. az odáig világos és nem gond, hogy disasterkor win cd-vel először megpartícionálom a lemezt. még sose próbáltam, azért kérdezem mi a vélemény.
szimpatikus lenne a tar (pláne rsync) is, csak ott sem tudom mi kéne pontosan. lehet hogy ez nagyon láma kérdés (esetleg rossz os topikja is...), csak parázok tőle kicsit, hogy sima fájl szintű másolásnál gubanc lesz.
ntbackupot hanyagolnám, márcsak azért is mert az eredeti cd-k sehol, az meg kell a restoréhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Sorozatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest