- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Hívószám-hamisítás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. lett egy olyanom, hogy néha jó lenne egy-két tisztán wines gépet külső vinyóra bakupolnom. gépenként két partícióval.
az eddigi elképzelésem szerint ez úgy történne, hogy usb-s vinyón egy ubuntu (live?) meg egy nagy truecrypt partíció. ezt a vinyót gépbe bedug, erről bootol, desktopon ikon klikkol, win backup lefut, kikapcsol, kihúz, örül.
nem is bonyolítanám jobban, ez megfelelő lenne a célra. ami nem tiszta számomra, hogy hogyan tudom a teljes wint bakupolni. találtam egy ilyet, de kicsit egyszerűcske meg régi.
nem vagyok meggyőzve, hogy ntfs alatt minden milyen jó lesz, ha csak ide-oda másolok. az odáig világos és nem gond, hogy disasterkor win cd-vel először megpartícionálom a lemezt. még sose próbáltam, azért kérdezem mi a vélemény.
szimpatikus lenne a tar (pláne rsync) is, csak ott sem tudom mi kéne pontosan. lehet hogy ez nagyon láma kérdés (esetleg rossz os topikja is...), csak parázok tőle kicsit, hogy sima fájl szintű másolásnál gubanc lesz.
ntbackupot hanyagolnám, márcsak azért is mert az eredeti cd-k sehol, az meg kell a restoréhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest