- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Netfone
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Google Pixel topik
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Nem értitek, biztos roszul fogalmaztam.
Szóval a gépbe 2,4GHz-es cerka van, 2x256MB RAM-al. Olyan rendszert akarok, ami ezen a gépen is pörög. a levelezőt azért hoztam példának mert egy levelezőnek nem kell sokat tudnia, a 2.x-es verzió is elboldogul a pop3/imap fiókokkal, röhögve lekezel pár száz levelet. Ehez képest (a 6.02) ma már egy akkora erőforrászabáló monstrum, amit semmi nem igazol.
Tudom, értem, hogy a böngésző lejátszó már neccesebb, mert ott a flash, javascrip,html5,... ugyanakkor nem a flash játék a cél. Elég ha -nem is teljes pompájában, de olvasható módon- megjeleníti ezt a fórumot, a hírportálok cikkeit. Uram bocsá még egy 240/360p-s youtube videótol sem jön zavarba. (Tippem szerint az mtv/rtl, no és a ph!tv silverlightos bolondságai már neccesebbek. Nem is értem hogy egy számítógépportál miért próbálkozik egy nem multiplatform silverlight-al)Szóval jó példa ez a lista. Simán kiakasztja a legtöbb gyengusz konfigot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Steam topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest