Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
eddig arra jutottam, hogy egy másik user alatt összefaragok egy külön postgres konfigot és annak korlátozom a memóriafelhasználását.
a portot meg port-knockinggal nyitnám ki arra, ahonnan el kell érni.másik megoldás, kulcsos ssh és portforward.
sose próbáltam még a passphrase-t, csak azt tudom, hogy egy-két program nem a szabvány bemenetről veszi az inputot hanem a szabvány terminálról, és akkor nem lehet átirányítani. pl. passwd-t sem lehetett a régi szép időkben átirányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest