- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #11498 üzenetére
Megoldottam. Leírom, hátha valakinek jól jön:
Megőszültem, de sikerült.
Annyit szenvedtem a hsoconnect-tel, meg hogy mért nincs /dev/ttyHS*, hogy már majdnem feladtam. Végül meglett a megoldás.
Comgt + wvdial. Ennyi. A /etc/wvdial.conf-ba pedig ezt kellett íratnom, illetve írnom:[Dialer Defaults]
Init1 = ATZ
Stupid Mode = off
Abort on No Dialtone = on
Modem = /dev/ttyUSB0
Check Def Route = on
Phone = *99#
Idle Seconds = 0
Abort on Busy = off
Modem Type = Analog Modem
Baud = 9600
Dial Command = ATM1L3DT
Dial Attempts = 1
Ask Password = off
Init = ATZ
ISDN = 0
Init3 = AT+CGDCONT=1,"IP","internet"
Init2 = ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
Carrier Check = on
Auto Reconnect = on
APN = internet
Password = t-mobile
Username = t-mobileFelhasználónévre és jelszóra nincs szükség, de a wvdial megköveteli, ettől függetlenül működik. Kiír egy hibát, de továbblép és már megy is.
Sajnos az SMS-ekhez így nem férek hozzá, de legalább van net.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest