Hirdetés
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Van DVD-ROM (ISO), DVD-ROM (UDF/ISO) és DVD-ROM (Boot) a Nero-ban, ezek közül melyik? (Én azt hittem a Boot)?! Ha az ISO-t választom akkor is bootollni fog? (Sajnos nincs annyi DVD-m hogy végigpróbáljam.)
Mod: most csak simán ráklikkeltem filekezelőből az IMG file-ra és a Nero megnyitotta írásra úgy hogy DVD Image, így jó lessz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Formula-1
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest