- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Kösz, megoldva.
-
sti10p
senior tag
válasz
Siriusb #11481 üzenetére
Van DVD-ROM (ISO), DVD-ROM (UDF/ISO) és DVD-ROM (Boot) a Nero-ban, ezek közül melyik? (Én azt hittem a Boot)?! Ha az ISO-t választom akkor is bootollni fog? (Sajnos nincs annyi DVD-m hogy végigpróbáljam.)
Mod: most csak simán ráklikkeltem filekezelőből az IMG file-ra és a Nero megnyitotta írásra úgy hogy DVD Image, így jó lessz?
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
Ki szeretném írni az openSUSE-11.4-DVD-x86_64.iso-filet bootolható DVD-re Nero-val, de nem engedi, alapból is csak az IMA kiterjesztést látja a Nero, de ha berakom az ISO-t akkor azzal a hibaüzivel megy tovább, hogy "unable to find path" és meg se kezdi az írást.
Mit kellene tennem vagy átneveznem, hogy ki tudjam írni a SUSE-t?!Válaszokat köszi!
-
sti10p
senior tag
Sziasztok!
A kormány jóvoltábol most nekem is Linuxra kell válltanom... Ajánlhatnátok egy jó zenelejátszó progit Linuxra ami hangminőségben a legjobbat nyújtja és tud FLAC-et lejátszani, köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik