Hirdetés
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
Fooler89
üzenetére
Sikerült az elsőt megoldani, csak törölni kellett az audit progit.
Most viszont, a laptopon újratettem mind a két rendszer (win7+arch) az idő így most jó.
A történet, aksiról használtam a gépet és a lxde nem figyelmeztett, hogy merül az aksi csak egy hülye jel volt amiből azt vettem le, hogy félig van az aksi. Erre ráküldtem egy frissítést a rendszerre. Elkezdtem telepíteni és hupsz egyszer csak lekapcsolt a gép.
Az első maradandó károsodás, hogy nem megy a flash. Azt mondja frissítsem le, de közben már megtettem, erre gondoltam, akkor letörlöm és újra felrakom. Ezzel csak ez a baj.
[fooler@fooler-hp ~]$ sudo pacman -S flashplugin
függőségek feloldása...
belső ütközések keresése...
Célok (1): flashplugin-10.3.181.35-1
Teljes letöltendő méret: 0,00 MB
Teljes telepített méret: 14,74 MB
Kezdődhet a telepítés? [I/n] i
(1/1) csomagok integritásának ellenőrzése [######################] 100%
(1/1) fájlütközések vizsgálata [######################] 100%
hiba: nem sikerült végrehajtani a tranzakciót (ütköző fájlok)
flashplugin: /etc/adobe/mms.cfg létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/bin/flash-player-properties létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/applications/flash-player-properties.desktop létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/16x16/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/22x22/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/24x24/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/32x32/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/icons/hicolor/48x48/apps/flash-player-properties.png létezik a fájlrendszerben
flashplugin: /usr/share/licenses/flashplugin/LICENSE.pdf létezik a fájlrendszerben
Hibák léptek fel, nem frissült csomag.Mit tudok ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest