- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UPDATE: - Megoldódott, másnap hívtak, bocsánatot kértek, Valóban nekem nem megfelelő irányba módosítottak az összegen, elismeték. Utána várni kellett még egy napot mire visszakaptam az egyenlegemet. Ha nem veszem észre, nem reklamálok, az ott elment volna.. Azért, ez az egész story szerintem nem kicsit aggasztó. De volt itt hasonlóan aggasztó szerverleállás, jó újra itt
Az uni kék kártyával lassan van egy elcamino utam, ha érdekel benneteket akkor leírom a főbb részleteket, de lassan én is úgy vagyok vele, hogy elengedem.. Szerintem hamarabb kapnék meghívót a fehérházba mint bezsebeljek egy credit cardot kedvenc olasz bankunktól
-
confuser
senior tag
Igényeltél már UniCredit hitelkártyát? Én visszapattantam, a rendszer nem engedte, aztán utólag felhívott az ügyintéző, hogy azért mert csak folyószámla mellé lehet igényelni. Viszont ezt nem láttam sehol leírva, úgyhogy kíváncsi vagyok hogy nálad mit mondanak. Vagy van náluk folyószámlád?
-
confuser
senior tag
Köszi előre is, ha van bármi újabb/frissebb inputod (vagy bárki másnak). Meg mindenféle visszajelzést/ötletet is, ami az átláthatóságot segíti. A táblázat nekem most sokkal átláthatóbbnak tűnik, de nem biztos hogy másoknak is, lehet hogy csak a saját logikám miatt tűnik így jónak. Szóval bármi jobbító ötletetek van, szívesen veszem, és megfontolom (a tábla felhős megosztását sem vetettem el, csak van még amit le akarok előtte tesztelni).
-
confuser
senior tag
Na ezt észre sem vettem
a hirdetmény szerint amúgy szeptember végéig él a kibocsátási akció, és én arra számítok hogy ez jó sokáig meg lesz hosszabbítgatva.
Az appban én sem látom, de szerintem még senki. Nem tudom hova kapkodtak, simán rászánhattak volna még 2 hetet az indulásra, és akkor október 1-gyel indulhatott volna egy tiszta negyedév, meg mondjuk negyed ennyi katyvasszal…
-
confuser
senior tag
1. évre szinte minden hitelkártya kártyadíja ingyenes vagy levásárolható, de kártyadíj nélkül is csak középmezőny ez a kártya. Gold kártyaként mondjuk Top1 a hitelkártyák között, de ha betéti kártyából is elég a Gold, akkor a K&H Prémium csomag ad ingyen kettőt is.
Én amúgy várnék a nyitással, hátha nem indul úgy ahogy gondolták, és bedobnak hozzá még valami nyitási bónuszt is.
-
axioma
veterán
hat ha tudna nekunk mennyi volt a csucson, amikor dkj-ztunk... kulon excel kellett es egy odafigyelos ember, igaz akkor ment az 1 ho dkj, anelkul mar nincs mire
akciot megnezem ha mar felhivtad a figyelmet es ott vagyok premium user, csak felo h vissza kell adni lakashitel-valtaskor [bar lehet ha adnak jo keretet akkor a masikat...] -
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
MBH-nál a partnerkártyákra igaz a fenti. MBH Go! esetén meg éves díj nincs, a havidíj meg fix, cserébe automatikusan kapsz +2%-ot egy üzletkategóriára.
@bazsimano
Cetelem megérős, ha oda tudsz rá figyelni, de ahogy írod, egyik sem ad óriási összegeket. Cetelem hiába adhatna évi 120-at, ha ott meg a hozzá szükséges hitelkeretet nem adják meg... -
dptrsk
addikt
jó tanács: Ne csak bukjon rajtatok a bank!(nekem 5 évig nem sikerült emeltetni)
Nekem múlt hét végén jött az emelős email, felhívtam őket és be is állították, ebben a hónapban már megkapom az emelt keret utáni visszatérítést.
Ha nem jön email emelésről, nem fognak tudni emelni. Belső szabályzat alapján a rendszer nem engedi…(nincs engedélyezett emelés rögzítve)
Tapasztalat emeléshez:
2017 óta van meg kamatot nem fizettem soha, 2023ig költés-instant visszatöltést alkalmaztam, (23 nyarán lakásfelújításnál segített a likviditás folyamatos fenntartásában, míg pár nap múlva lejárt a lekötött összeg s visszatöltöttem, ekkor fizettem éves kártyadíjat első alkalommal)
2017-2023 között évi 1-2 alkalommal érdeklődtem az emelések iránt
2024 tavasz végén jött az első emeléses email, felhívtam őket megpróbáltuk, munkáltatói kellett.
Munkáltatói 1 hét alatt megvolt, beküldtem, majd 1,5 hét után hívtak h beérkezett s mehet az emelés.
Múlthéten megint jött az emelős mail, most nem kellett munkáltatói…
A keretem most kb. duplája, mint a kezdeti keret.Ha nem jön email emelésről, nem fognak tudni emelni. Belső szabályzat nem engedi…
-
confuser
senior tag
Én hívtam őket, de természetesen nem kaptam (még azért megcincálom őket az okokért). Viszont a gépi hangnak volt még egy érdekes megjegyzése a Cofidis átállás kapcsán, miszerint "a Cetelem hitelkártyát annak lejártáig zavartalanul használhatja". Vagyis feltehetően ha lejár a kártya, már mi is csak az új feltételekkel kapunk új kártyát.
-
pictigjis
őstag
nem az volt a kérdés, hogy vissza tudod-e, mert nyilván vissza tudod
de a kérdező kérdésére válaszolva, igen, nálam is előfordul, hogy például most is 2500 van a hitelkártyaszámlán 300 ezres keret mellett, a kivonaton mégis 297.499 forintos összeg szerepel visszafizetendőnek. nálam ez az egy forint eltérés fixen megvan, konkrétan érthetetlen. mondjuk nem szoktam foglalkozni a kivonattal, egyszerű kivonással magamnak szoktam kiszámolni, mennyit kell utalni
-
confuser
senior tag
Az enyém postázás alatt, de 100% MÁK a használati terv (mikor először szembejött velem a Cetelem kártya, épp akkor zárták az eMAG üzleteket, és rájöttem hogy így normál vásárlásra nekem nem akkora biznisz).
vargazoli007 komoly dilemmát okozott nekem, hogy kérjek egy UniCredit kártyát is MÁK vásárlás célból, de előtte még ki kell tapasztalnom a Cetelem kártyát, meg MBH-t is szeretnék nyitni, szóval az UniCredit-re szerintem legkorábban majd jövő tavasszal kerül sor
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W