- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
igen, ezt megtaláltam anno én is. a boríték például benne van, mégse fogadták el. minden mást meg itt nálunk a környéken megszüntettek, a posta csak posta, semmi más nincs már, amit árulnak
mondjuk alapból is elég gusztustalan hozzáállás volt, hogy 1 forintért 5 pontot kell adni, de érdemben így sem tudtam használni. mindegy, nem nagy veszteség, csak úgy megjegyeztem
-
pictigjis
őstag
igen, ezt például azért adják, ha icsekken befizetsz csekket. de tényleg semmi értelmesre nem lehetett beváltani ezeket a pontokat soha, pont levélfeladásra nem jó. borítékot akartam egyszer venni postán, arra se jó
szóval végül is tökmindegy, hogy mennyit vesznek el lejárat miatt
-
pictigjis
őstag
nagyon jó, hogy az énpostám hitelkártyához postás hűségpontok is járnak. kb. soha semmi értelmesre nem tudtam beváltani, és most nézem, hogy pár napja 12 ezer "lejárt" pontot elvettek az egyenlegből
látszik, hogy nem olvastam el rendesen a szabályokat, mert fogalmam sem volt arról, hogy lejárhatnak...
-
pictigjis
őstag
nem az volt a kérdés, hogy vissza tudod-e, mert nyilván vissza tudod
de a kérdező kérdésére válaszolva, igen, nálam is előfordul, hogy például most is 2500 van a hitelkártyaszámlán 300 ezres keret mellett, a kivonaton mégis 297.499 forintos összeg szerepel visszafizetendőnek. nálam ez az egy forint eltérés fixen megvan, konkrétan érthetetlen. mondjuk nem szoktam foglalkozni a kivonattal, egyszerű kivonással magamnak szoktam kiszámolni, mennyit kell utalni
-
pictigjis
őstag
nekem énpostám hitelkártyám van, egyszerűen harmadik hónapja nem írják jóvá a postás/icsekk költések visszatérítéseit. holott a legutóbbi válaszban megígérték, hogy novemberben megtörténik a pótlás, hazudtak, és most december 10-én megint elmaradt az előző havi 2500 jóváírása. 7500-zal tartoznak, plusz a kompenzáció, amit kértem. jövő héten nyitom az ügyet a pbt-nél, elegem van
-
pictigjis
őstag
válasz
vargazoli007 #4 üzenetére
az arany hitelkártyánál a "tagsági díj" valami rémes egy összeg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia