- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
confuser
senior tag
válasz
pictigjis #90 üzenetére
Ez sima visszatérítésen (mármint 2*2500/hó-n) felül van? Én eddig nem bántam meg hogy sima Go! kártyát kértem, egyszerű, bankfiókban nem hajtanak el, netbankot is intéztek minden probléma nélkül, és nem kell figyelnem vele hogy hol vásárolok vele, ráadásul 500k-nál jóval kevesebb vásárlással is kimaxolom.
-
blg
senior tag
-
válasz
pictigjis #66 üzenetére
Én pont a kivonat alapján utalok vissza és azt követően szoktam szoktam megvárni, hogy rendesen 299.999 Ft-ra másszon vissza app-ban a keret, onnan szoktam szoktam tudni, hogy minden rendben van.
Közben (míg nem frissül be az egyenleg) magam is összeadom meg kivonom egyenként a tételeket (végülis ezt szintén a kivonat alapján), hogy nekem is kijön-e a matek.axioma: Végülis minden hónapban történik róla két féle külföldi előfizetés levonás is, lehet valóban ezek játszanak szerepet a dologban.
-
N0R
csendes tag
válasz
pictigjis #61 üzenetére
A kártya a vásárlási szokásaimmal ingyen van, sőt ad is pluszban. Reptéri fizetős váró ingyen van és plusz egy személynek is. 10 alkalom évente a külföldi fizetős várókban is ingyenes. A PressReader önmagában éves szinten több ezer forint lenne, így ingyen olvashatok mindenféle magazint. A kiemelt utasbiztosítás sem pár száz forint éves szinten, ha ilyet szeretnék. Van több szolgáltatás is, de nekem ezek a fontosak. Miért jobb presztízs kártyát odaadni a hotel recepción, mint egy alap bankkártyát? Mert vannak a világon olyan helyek, ahol bizony számít, akárki akármit mond, ez így működik sajnos. Azzal nem értek egyet, hogy a Platinum hitelkártya csak az Erstenek jó deal, mert nekem is az. Az Erste pl. pont kivétel, de a néhai Budapest Banknál azért igényeltem Arany hitelkártyát, mert az adott olyan hitelkeretet, amire szükségem volt. Szeretem, ha legalább kéthavi költési összeg elérhető, hogy az új ciklust el tudjam kezdeni úgy, hogy az előzőt még nem törlesztettem, plusz még férjen bele egy szálloda vagy autókölcsönző zárolása is, mert kb. ez is a hitelkártya lényege egy betétivel szemben, hogy a bank pénzét nyugodtan foghatja a kereskedő. Én pl. millión felül biztos nem tartok saját pénzt olyan számlán, amihez betéti kártya kapcsolódik.
-
confuser
senior tag
válasz
pictigjis #25 üzenetére
1%-os visszatérítésekkel az Erste MAX nagyon gyenge, ez tényleg csak akkor jó ha nagyon tudatosan csak a két választott kategóriában vásárolsz vele (vagy Curve-val csak azokat irányítod oda). Próbálom kisakkozni, hogy 2 kategóriából hogy szedjek össze 250k-t, de nem könnyű (túl keveset költünk
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest