- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlini
tag
2023 január elején igényeltem Cetelem HK-t.
Tavaly tavasszal a netbankban lehetett maximálisan 20% emelést beállítani. Ezt a lehetőséget sokaknak felkínálták, nem kértek munkáltató igazolást. (többen írták az index.hu Cetelemes / Hitelkártyás fórumában is).„jó tanács: Ne csak bukjon rajtatok a bank!(nekem 5 évig nem sikerült emeltetni)”
Tavaly áprilisban néhány órával megcsúsztam a fordulónapon.
Fizethettem 1% hitelfedezeti biztosítás díját, „Éves kártyahasználati díjat” 4 069 Ft, Havi számlavezetési díjat 354 Ft. De adtak „Elektronikus csomag kedvezményt” 760 forintot. Bővebben.Miután az éves kártyadíjat így kifizettem, elkezdtem fizetni a havidíjakat ezzel valósabb kártyahasználatra tértem át. Na meg a keret folyamatos kimaxolása nem csak a keret emelést gátolhatja, hanem fel is mondhatják a szerződést. Bővebben.
Ez és a fenti előzmények után kaptam 2,5 hónapja levelet.
Nem reagáltam rá.
Nagyjából két hete az internetbankba feltűnt (tavalyi után ismét) hitelkeret állítás, akkor nem sikerült rögzíteni. Ezen a héten sikerült, 700 eFt hitelkeretet rögzíteni."2024 tavasz végén jött az első emeléses email, felhívtam őket megpróbáltuk, munkáltatói kellett.
Munkáltatói 1 hét alatt megvolt, beküldtem, majd 1,5 hét után hívtak h beérkezett s mehet az emelés.
Múlthéten megint jött az emelős mail, most nem kellett munkáltatói…"Van másik aktívan használt hitelkártyád, vagy hiteled?
-
-
pictigjis
őstag
igen, ezt megtaláltam anno én is. a boríték például benne van, mégse fogadták el. minden mást meg itt nálunk a környéken megszüntettek, a posta csak posta, semmi más nincs már, amit árulnak
mondjuk alapból is elég gusztustalan hozzáállás volt, hogy 1 forintért 5 pontot kell adni, de érdemben így sem tudtam használni. mindegy, nem nagy veszteség, csak úgy megjegyeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest