- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Annyiban igazat adok, hogy az 50k-s utalási limit fos és én sem nyitottam volna KH-nál számlát, ha nem muszáj. De ott kaptam a legjobb feltételű hitelt, amihez kell számla, és akkor már kihozom a legtöbbet a termékből. Utalásra valóban kell nekem is egy másik számlát fenntartanom. Szerencsére a Gránitnál van egy ősrégi megmaradt számlám, nem szanálták, ott korlát nélkül ingyenes utalás van.
Meg egyelőre a Rafi Premium-ot is megtartottam, mert ott jó a kp felvétel és közel van az atm-jük.
(Az Unicredit pl. nagyon felbaszta az agyam. Feleségem vásárolt ingatlant, és egyszerűen nem tudta kifizetni kavarás nélkül a vételárat (pedig az lett volna jó, hogy ügyvédes aláíráskor egyösszegben). Egyrészt a limitmódosításhoz muszáj volt bemennie a bankba, telefonos azonosításra sem engedték. Majd ott kiderült, hogy 80 millió a max napi utalási limit, NEM LEHETSÉGES magasabb beállítás. Ez mi a lósz*r? Az app-juk is trágya.)
-
Mauzes
addikt
Igen, a 800k vs. 500k témáját még a KH banki alkalmazottak sem tudják megmondani. Állítólag az van, hogy elvileg a bank felmondhatná a szerződést, ha nem jön be a 800k, mert az "igénybevételi feltétel" nem teljesül, viszont díjat semmiképp nem számíthat fel legalább 500k esetén (plusz kapcsolódó feltételek), mert arra egyértelműen szerepel a 0 Ft a hirdetményben. Viszont marhára nem érdeke ez a banknak, úgyhogy nem mondja fel a szerződést. Ilyen esetről még senki nem hallott - de ha itt van olyan, cáfolja meg.
Ami viszont fontos és jó hír: a 100 ezer Ft kártyás vásárlás a hitelkártyával is teljesthető. Mivel élelmiszerre 1% visszatérítést ad, szerintem ez a feltétel nagyon könnyen teljesíthető, sőt kifejezetten megéri Prémium ügyfélként, hogy legyen egy KH-s hitelkártyád, aminek zéró költsége van.
(Bónusz: most még 40 ezret hozzád is vág a KH, ha nyitsz egy új számlát. Bankváltásnál meg 60 ezret.)
-
confuser
senior tag
Ez odaát is volt téma, az hogy 500k vagy 800k az elvárás, az a hirdetményben a mai napig ellentmondásosan szerepel (1.1.1 vs 3.1.1), így a kártyás 100k/hó vásárlási kötelezettségben sem vagyok biztos. De ha élő feltétel is, 100k/hó összeértékű kártyás vásárlás ma már nem túl nagy elvárás, max mindig veszel vele 100k közeli lejáratú DKJ-t (nem találtam róla kizárást, úgyhogy talán még a Revo feltöltés is elég neki).
-
Igen, én is hasonlóan gondoltam, hogy ez lehet.
Eddig összesen 6 db, egész havi számlakivonatom van és most ahogy megnéztem mindet, csak az egyikben látok szintén ilyen Hűségprogramos jóváírást (10 napos késéssel a sima jóváíráshoz képest), szóval saját tapasztalásból még esélyem sem volt kitapasztalni, hogy ennek valóban így kéne működnie akkor, ahogy írod.
Nagyon szépen köszi az infót persze, mert ez magyarázza, hogy miért láttam kevesebbnek a jóváírásaimat általánosan a költéseimhez képest!Akkor tehát most ezzel a a 3 db utólagos jóváírással most utólag pótoltak valamennyi havit, amelyekben elmaradt.
-
confuser
senior tag
Na erre is kíváncsi leszek, mert nem tervezem hosszútávon fenntartani a bankszámlát náluk. Majd megosztod légyszi a tapasztalatod? Illetve ami még érdekes, hogy mobilbank nélkül hogy rögzítek pl. csoportos beszedést hitelkártyára?
@pictigjis: jó kilátások
Bár ezek szerint lehet hogy "csak" a postai részt érinti a dolog, hamarosan kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest