Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Angie™

addikt

Cetelemnél belefutottam most egy olyan "hibába", hogy vásároltam a kártyával 0%THM-re és 4 hónapra egy terméket, (mondom kitpóbálom ez hogyan működik és kényelmes is volt hogy nem kell egyben kifizetni) és az online áruhitel igénylése folyamán nem klikkeltem be a marketing megkeresést.
    Pár hete pedig észrevettem, hogy a MAK feltöltések és a vásárlások után nem kapom meg az 1% jóváírást. Ügyfélszolgálatot hívtam, először Ők sem tudtak segíteni. "Nézzem meg, ott van a kivonaton, hogy kaptam."
    Nem értette meg hogy egy adott pillanatig működött aztán tovább nem és én sem értettem, mi lehet az oka, pont volt egy hitelkeret emelésem és azt hittem az zavart be a rendszerbe.
    Lényeg a lényeg sikerült végre megfejteni, mivel az áruhitel igénylése során nem kértem marketing megkeresést ezért az egész hitelkártyával/bankkal kapcsolatos marketing megkeresést törölték és az 1%-os jóváírások feltétele hogy aktív marketing megkeresésnek kell mindig beállítva lennie és ezen utólag sem szabad módosítani!

Új hozzászólás Aktív témák