- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blt-blog #401 üzenetére
Tegnap este nem kaptam választ, fél 12-kor megírtam egy panaszlevelet. Ma hívtak egy fél órája, hogy jogos volt a reklamációm. Volt egy rendszerhibájuk, ami miatt a befizetéseket duplán írták jóvá és ezért utólag visszavonták azokat. Nekem nem írták duplán jóvá, nálam nem volt rendszerhiba, de visszavonták automatikusan. Elnézést kértek miatta.
Azt javaslom, mindenki ellenőrízze az e havi CETELEM/COFIDIS egyenlegét, befizetéseit, hogy minden rendben van-e!
Most várom, hogy visszakerüljön az eltünt pénz a kártyámra.. -
válasz
blt-blog #288 üzenetére
Igen, ebben egyetértünk, hogy kicsit bonyolult, de pont azért igyekeztem leírni, hogy kicsit átláthatóbb legyen. Szerintem direkt van így "bonyolítva", hogy az átlagember kicsit elvesszen benne. De mint minden rendszer ez is kis odafigyeléssel hamar rutinosan működtethető.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s