- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UPDATE: - Megoldódott, másnap hívtak, bocsánatot kértek, Valóban nekem nem megfelelő irányba módosítottak az összegen, elismeték. Utána várni kellett még egy napot mire visszakaptam az egyenlegemet. Ha nem veszem észre, nem reklamálok, az ott elment volna.. Azért, ez az egész story szerintem nem kicsit aggasztó. De volt itt hasonlóan aggasztó szerverleállás, jó újra itt
Az uni kék kártyával lassan van egy elcamino utam, ha érdekel benneteket akkor leírom a főbb részleteket, de lassan én is úgy vagyok vele, hogy elengedem.. Szerintem hamarabb kapnék meghívót a fehérházba mint bezsebeljek egy credit cardot kedvenc olasz bankunktól
-
válasz
blt-blog #401 üzenetére
Tegnap este nem kaptam választ, fél 12-kor megírtam egy panaszlevelet. Ma hívtak egy fél órája, hogy jogos volt a reklamációm. Volt egy rendszerhibájuk, ami miatt a befizetéseket duplán írták jóvá és ezért utólag visszavonták azokat. Nekem nem írták duplán jóvá, nálam nem volt rendszerhiba, de visszavonták automatikusan. Elnézést kértek miatta.
Azt javaslom, mindenki ellenőrízze az e havi CETELEM/COFIDIS egyenlegét, befizetéseit, hogy minden rendben van-e!
Most várom, hogy visszakerüljön az eltünt pénz a kártyámra.. -
válasz
confuser #309 üzenetére
Lenyűgöző, hogy mennyi munkát, energiát beleraktál.
Van egy-két dolog pl. amit visszatérítéseknél máshogyan tapasztalok, biztosan fejlődtek, változtak a bankoknál is a dolgok, igyekszem őket összeszedni. Pl. az OTP is gyorsabb lett és a cetelem/cofidis is, hogy még pontosabb összképet tudjál adni <3
-
válasz
blt-blog #288 üzenetére
Igen, ebben egyetértünk, hogy kicsit bonyolult, de pont azért igyekeztem leírni, hogy kicsit átláthatóbb legyen. Szerintem direkt van így "bonyolítva", hogy az átlagember kicsit elvesszen benne. De mint minden rendszer ez is kis odafigyeléssel hamar rutinosan működtethető.
-
válasz
Yellow73_a #276 üzenetére
Jövedelmet mindegyik hitelkártyánál kell igazolni.
-
Most kaptam, juhuuuu😂😂😂
-
Én most bejelentkeztem a kék unicreditért is, jó ez a 20ezres bónusz utalvány, ennyit megér egy évre
Ügyintéző nem értette, ha van már hitelkártyám, miért akarok másikat
-
válasz
confuser #179 üzenetére
Nálam az verte ki még a biztosítékot, hogy reggel megnéztem, mikortól van telefonos ügyfélszolgálat, 8:00 a google és az oldaluk szerint. 8:01-kor hívom őket, bemondja az IVR automata, hogy 8:00-tól vannak, de nem működik a menügomb a Cetelemes részlegen. Felhívom a Cofidis részleget, elkezdem mondani mi a gondom, a nő a szavamba vág és átkapcsol ugyanoda ahol nem működött
Jó újrahívom őket, felveszik és megkértem, hogy ne kapcsoljon át mert nem működik a menügomb, mintha zárva lennének. Kicsit várakoztatott, majd azt mondja, hogy a cetelemes részleg 8:30-kor nyit ki. pfff
Tehát ha vki régi cetelemes az 8:30-tól telefonálhat, de mindenhol azt írják, hogy 8:00-tól elérhetőek. -
Voltam ma bent a Westendben a Gránit bankban. Mérhetetlenül kedves volt az ügyfélszolgálatos hölgy, nagyon jót beszélgettünk sok témáról. Szóba került a hitelkártya termék is, és megtudtam, hogy hamarosan pár napon belül érkezik a Gránit bank hitelkártya is. 300e Ft-os hitelkeretettől lehet igényelni, az első évben nem lesz éves kártya díj, a másodikban sajnos viszont már van és vmi 9000+ Ft éves díj várható. Sajnos a revolut és a mobilkincstár feltöltés nem fog a visszatérítésbe beleszámolni és lesz havi zárlati díj is. Ennek ellenére én várom, kíváncsi vagyok lesz-e vmi spéci bónusz vagy nyitási kedvezmény vagy magasabb visszatérítési kedvezmény az elején, az első évben...
-
válasz
bazsimano #120 üzenetére
MBH éves díját le lehet könnyen nullázni és havi zárlati díj sem tartozik hozzá. A Cetelem-nek van éves kártyadíja és havi zárlati díja (de csak akkor ha a zárás napján van tartozásod) viszont ez utóbbival megy a MÁK/Revolut feltöltés, szóval BB.
Egyetlen hátránya véleményem szerint, hogy fapados a mobil app (régen az sem volt) és hogy a wallet fizetés (telefonról/óráról) nem megy vele. -
-
Cetelemnél belefutottam most egy olyan "hibába", hogy vásároltam a kártyával 0%THM-re és 4 hónapra egy terméket, (mondom kitpóbálom ez hogyan működik és kényelmes is volt hogy nem kell egyben kifizetni) és az online áruhitel igénylése folyamán nem klikkeltem be a marketing megkeresést.
Pár hete pedig észrevettem, hogy a MAK feltöltések és a vásárlások után nem kapom meg az 1% jóváírást. Ügyfélszolgálatot hívtam, először Ők sem tudtak segíteni. "Nézzem meg, ott van a kivonaton, hogy kaptam."
Nem értette meg hogy egy adott pillanatig működött aztán tovább nem és én sem értettem, mi lehet az oka, pont volt egy hitelkeret emelésem és azt hittem az zavart be a rendszerbe.
Lényeg a lényeg sikerült végre megfejteni, mivel az áruhitel igénylése során nem kértem marketing megkeresést ezért az egész hitelkártyával/bankkal kapcsolatos marketing megkeresést törölték és az 1%-os jóváírások feltétele hogy aktív marketing megkeresésnek kell mindig beállítva lennie és ezen utólag sem szabad módosítani! -
Cetelem hitelkártyát már az eMAG Etele plázában sem fogadják el, egyelőre bizonytalan ideg
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W