- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
nem felejted el, amivel bunti jar sokszor, meg 1x beallitas utan evekig muxik idoraforditas nelkul
simple [mint jellemzo elfogadorendszer] meg nehanyhetente osszeesik kisebb-nagyobb idotartamokra... na az sincs h pont akkor nem tudsz fizetni
hk-nal nem feltetlen elony, de a csopbesz az utolso napon probal beszedni, es jellemzoen ha hiba van, pl. nincs fedezet, me'g egyszer megprobalja 1-2 hettel kesobb, de amugy a sikertelenrol a bank is ertesiteni szokott vhogy -
axioma
veterán
válasz
confuser #364 üzenetére
te egyebkent vissza tudod kovetni, hogy mire mit adtak az mbh-nal? erstenel legalabb latszanak a forintok menet kozben is, itt viszont kapok 2x egy honapban valami penzt, ami jogcim alapjan ettol fugg, de se azt nem tudom hogy mikre nem kaptam, se azt hogy mi volt szerintuk a nyero csoport amire emeltet adtak (ilyen egyszeruen, mint osszes koltes *1% sose szokott stimmelni, legalabbis a fordulonapi)
van errol valami csak az en figyelmemet kerulte el, esetleg webesen kene nezni hozza nem mobilon? -
axioma
veterán
KH szamlam van a novemberi akciobol, es 800e valos fizu is van. Ha jo hk-bol az mondjuk haladas, de hogy erre egy premiumnal figyelni kelljen meg 50e feletti utalas miatt masik bankszamlat fenntartani... az nekem nem premium. Mondjuk igy lehetne ingyen hitelkartya, ez az egyetlen szempont - jelenleg ingyen utalok, korlatlan 1%, meg bonusz a legjobb spec-et azt duplazzak vagy hogy, szoval nekem ebbol valtanom kh-ra nem erdemes, de masnak jol johet.
-
axioma
veterán
válasz
confuser #222 üzenetére
kh premium nem eleg hogy extra magas 800e bejovo elvaras [az amugy lenne], de az ingyenesseghez konkretan az o kartyajukkal is kell kolteni... betetivel legalabb? nem is neztem tovabb, meg a bogyomben vannak a zero miatt... ez csak annak ingyenes, aki naluk tartja a befekteteset
esetleg ha naluk kotunk ki epitesi hitellel... akkor meggondolando atszervezni ne'mi kamatkedvezmenyert az eletunket -
axioma
veterán
válasz
confuser #217 üzenetére
Na de az a szamlacsomag meg egy baromi draga dolog, a legsimabb szamlajuk penzutaztatassal 500+Ft havidij... akkor mar inkabb kifizetem hitelkartyara, raadasul KH-nak a Zero ota nem hiszek, meg anno a hitelkartyajuk folyamatosan egyre kevesebbet adott igy azt is visszaadtuk eleg gyorsan a zero utan, sztem ezt is le fogjak rontani, bar ne legyen igazam.
-
axioma
veterán
Go kartya elso felevben nem von havidijat, utana fog, nekem mar vonjak boszen.
Nekem legnagyobb elonye amugy hogy mehet ra csopbesz es arra is ad... az tud szep tetel lenni, es ugyanannyira kenyelmes mintha folyoszamlarol vonna'k. [Kb. 15 eve megy minden beszedesunk valamelyik hitelkartyarol... volt amelyik kirakta a visszateritesbol pl. raiff akkor mentunk tovabb. Erstenel talan rarakhato de nem ad visszateritest.] -
axioma
veterán
hat ha tudna nekunk mennyi volt a csucson, amikor dkj-ztunk... kulon excel kellett es egy odafigyelos ember, igaz akkor ment az 1 ho dkj, anelkul mar nincs mire
akciot megnezem ha mar felhivtad a figyelmet es ott vagyok premium user, csak felo h vissza kell adni lakashitel-valtaskor [bar lehet ha adnak jo keretet akkor a masikat...] -
axioma
veterán
válasz
confuser #160 üzenetére
otletkent egy nem modosithato, link birtokaban megnezheto google sheets link lehetne (pl. akkor lehet rogzitett elso oszlop melle odagorgetni az eppen erdekes kartya adatait, meg tetszoleges meretre betu/cella ara'nyt modositani, ha valakinek az kell), de nincs eros velemenyem hogy legyen arra kicserelve
hatrany, ami a usereknek elony, ha ez neked szempont, hogy akkor masolhato a tartalom, bar nem lepodnek meg ha azt is lehetne tiltani, kezzel meg a kepernyokeprol is kiirhato -
axioma
veterán
válasz
confuser #126 üzenetére
Fel is mondhat, nem kotelezo szerzodnie. De amugy ASZF eldugott sarkaban irja.
Me'g olyan is volt, hogy le volt koltve, es alatta lecsokkentettek, majd hitelkeret-tullepest es kamatot terheltek, azt azert reklamaciora visszaadtak.
Erste mondjuk adott lehetoseget a nagyobb keretet megtartani, de nem eltem vele; az otp-nel amikor nyafogtam hogy mi ez, leraztak hogy jogukban all. Me'g az is hogy kesve tajekoztassanak, ok feladtak a levelet.... szerencsejukre nem voltam akkor jo passzban, nem mentem veluk is a penzugyi bekeltetohoz. -
axioma
veterán
válasz
confuser #124 üzenetére
ez tuti tevedes, mind az otp mind az erste csokkentette mar a meglevo hitelkartya keretet, otp 2x is, pedig nem is kertem rmelest es halvany lila gozuk se volt a jovedelmemrol [de azt lathattak hogy nen futok bele kamatozasba es kihasznalom a kartya keretet majdnem maxra]
azota egyik sincs mar meg... -
axioma
veterán
válasz
confuser #108 üzenetére
nem feltetlen, lehet hogy ugyanazokkal a feltetelekkel csak mas brand alatt
(volt par ilyen pl. malev kartya talan, vagy a supershop erste helyett is adtak masik fajta ersteset ugyanazon kondiciokkal)
nyilvan olyan kartyat nem forgalmazhat, amire egy olyan brand van irva, ami vagy nem letezik, vagy plane ha letezik me'g es nem az ove -
axioma
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN