Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
gyuromoj #157623 üzenetére
Jürgen Klopp
Liverpool
Manager expected Jun 30, 2024Steven Gerrard
Aston Villa
Manager expected Jun 30, 2025...nem lepődnék meg, ha összehoznák, hogy egymást váltsák
Stevie Wonder szépen építkezik: skótoknál hozta rendesen a 2 fölötti ppm-et, kíváncsi vagyok a villából mennyit tud... Dean Smith 1.4-ét szerintem simán meg fogja ugrani
-
mephi666
nagyúr
válasz
gyuromoj #154799 üzenetére
Ennyi pénzért ez szerintem marhanagy lutri: psg-ben megy neki, viszont eb és vb-selejtezőkön nem sok gólt lőtt mostanában... nagy kérdés, hogy egy teljesen más közegben hogy tud beilleszkedni... ennyi pénzből egy teljes középpályát le lehetne cserélni, erre 1 játékosért a teljes stáb eladja a veséjét is és várják a csodát, hogy "ő majd mindent megold"?
-
Cs1csó
titán
válasz
gyuromoj #154432 üzenetére
Sokszor ágálok az ellen amikor extrém módon kapzsik a játékosok stb. de azt ne feledjük, hogy kb. 15 évük van profiként és egy komoly sérülés bármikor keresztülhúzhatja a számításukat máshoz meg ugye nem értenek.
Persze amikor 3-4 egymás követő klub bemutatkozó interjúján is ugyanazt mondja a játékos , hogy pl. "élete álma volt, hogy itt focizzon" stb. az már nálam is kiveri a biztosítékot.
Az már korrektebb:
- magasabb fizetés
- több játéklehetőség
- jobb lakóhely (jobb klíma, "menő" város pl. Párizs, Milánó, Róma, Barcelona azért lakóhelynek sem rossz) és ugye ennél a pontnál a feleségnek is van - jellemzően - beleszólási joga, Messi helyében nem mentem volna olyan klímájú városba mint Párizs főleg Barcelona után nem lesz egyszerű amikor jön a tél) -
venember83
nagyúr
válasz
gyuromoj #153684 üzenetére
A tradicionális klubok erejét valamivel kompenzálni kell, ez természetes dolog, nincs ebben semmi különös. Történelmet nem lehet vásárolni, de minden egyebet természetesen igen, s úgy tűnik, hogy a teljes egyenlőség jegyében a megfelelő bankszámlával és háttérkapcsolatokkal rendelkező kluboknak ezt engedélyezik is. Nagyon helyesen. Kell már némi egyensúly a futballba, nagyon uncsi volt, hogy nem volt semmi romantikája a futballnak, mindig csak a nagyok nyertek... Most legalább a PSG is nyerhet. Vagy a City. Vagy az adott trendnek megfelelő újabb klubok. Már csak némi bírói támogatásról kell gondoskodni a kulcspillanatokban az adott színtéren, hogy tényleg megfelelően kompenzálják a hátrányos helyzetüket, és végre ők is sikeresek legyenek.
-
venember83
nagyúr
válasz
gyuromoj #148432 üzenetére
A PSG elnöke vezeti az Európai Klubszövetséget, szóval neki rálátással kell rendelkeznie, hogy mely klubok tudnak versenyre kelni a PSG-vel. Az UEFA szerencsére nem korlátozza a víziójukat, a projektjüket és a lehetőségeiket, ahogy a City esetében is csak formális volt a gáncs.
Nem igazán látom, ki tarthatja velük a lépést. A spanyol óriások rendkívüli adóssággal rendelkeznek, a Bayern jelezte Alaba elengedésével, hogy nem kíván bármit elfogadni, olaszokról kár beszélni, talán a Chelsea, de szerintem most egy ideig ők sem fognak borzasztóan költekezni. A Unitednél nem tudom, mi lehet a helyzet, mennyire készek felvenni a kesztyűt, de gyanítom, sem ők, sem a Liverpool nem rendelkezik elég pénzügyi pontenciállal, hogy felnőjön a City szintjére, vagy hogy nyitottak lennének erre az öngyilkos versenyre.
-
-
kacsyx
aktív tag
válasz
gyuromoj #147358 üzenetére
Vicces lenne, ha valamelyik meccs közben vinnék be a rendőrök. Vagy kiadni ellene egy jó kis Interpol körözést az EB előtt.
A fotója is jó, ahogy pózol a kerethirdetésnél - ilyen alakoknak szemét lesütve kellene kamera elé állnia, nem keresztbe tett karral arcoskodni. No de hát a franciáknál sem ő az egyetlen bűnöző... -
ZavaBalazs
őstag
válasz
gyuromoj #142307 üzenetére
tegyük hozzá, hogy ez nettó, általában bruttóban szoktak beszélni a focistabérekről. nem tudom spanyolországban ez bruttó mennyi, dajcsoknál ez kb egy 22 millás bruttó lenne.
mondjuk azóta mindenki lehozta, hogy nem írt még alá, csak tettek neki egy ilyen ajánlatot, de hát ha már az asztalon van egy ilyen szerződés, akkor nincs nagy kérdés. valamelyik újság szerint még megvárják a barca elnökválasztását, mert Laporta spanja Zahavinak, hát, oké
mi más kéne most a barcának, mint egy évi ~20 millás szerződés Alabával.
-
venember83
nagyúr
válasz
gyuromoj #141820 üzenetére
Úgy írod, mintha ez nem tudatos dolog lenne... Mondom, hogy évek óta ezekre a nehéz időkre készülnek... Most már egyértelmű, hogy tudatosan.
Frissítésre: Az egészségügy, a nyugdíjrendszer egy-egy fekete lyuk, ami bármennyi pénzt elnyel ugyanúgy kritizálható eredménnyel, szóval teljesen természetes, hogy inkább másba forgatták a pénzt. Aminek egyértelmű, látható eredménye is lett mostanra. Az emberek meg örülnek. Kell ennél több?
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
gyuromoj #140129 üzenetére
Előbb-utóbb meg lesz
ha előbb, akkor könnyen lehet hogy megkoronázzák a győztes csapatot
Ellenfeleink: portugálok, németek, franciák?
innen szép továbbmenni
ui: nem akarok ennyire előre számolni, csak legyen meg ez a komment... ha esetleg portugálokat megfognánk és kihoznánk egy x-et pl a franciákkal, kis körbeveréssel tudnék örülni egy német-magyar továbbjutásnak
-
válasz
gyuromoj #139195 üzenetére
Akkor rosszul súgtak a fülemre.
Szinte biztos voltam a Barca pontvesztésben és még a vereségen sem lepődtem meg. Egyszerűen kilátástalannak tartom, ami a Barcelonánál jelenleg történik. A Real "csak" rossz szériában van (volt?), de ők legalább csapatot tesznek ki.
De sebaj, derűs jövő vár végre a katalánokra is, Piqué 2024*-ig(!!!) hosszabbított. De remélem időben meghosszabbítja a szerződését és 45 éves kora előtt eszében sem lesz innen nyugdíjba mennie.
* (szerk): amikor először megláttam az évszámot, esküszöm utána kellett gondolkodnom, milyen évet is írunk most, mert első nekifutásra nem akarta befogadni az agyam, hogy még mindig 2020 van...
-
válasz
gyuromoj #138976 üzenetére
jaja, ők lesznek a Q generáció
Sok rosszat nem tudok az eddigiekre mondani. Kettő oda, de nem tudom, mit lehetett volna másképp játszani. Sajnos nagyon sok nálunk a "ki nem kényszerített hiba". Ezen feltétlen változtatni kell a második félidőre.
Szerintem a taktikánk jó volt. Ebben ennyi volt. Az sejthető volt, hogy addig leszünk reálisan pariban, míg nem kerülünk hátrányba. Sajnos Messire rájött a
z ötperctíz másodperc és hajlandó volt ennyi ideig komolyan odatenni magát és régi önmagára emlékeztetni.A realitás egyelőre ez, remélem sokat nem kapunk a második félidőben és nagyon, de nagyon bízom benne, hogy találunk valahogy egy gólt, mert úgy érzem, az első félidő alapján marhára megérdemelnénk. Én büszke vagyok a srácokra azzal együtt is, hogy szerintem a Barca nem játszik jól.
A lesgólért kár, én simán megadtam volna, sőt kiállítottam volna Messit (a várható) reklamálás miatt
De viccet félretéve, ha Isa kapufája beakad... akkor is felborult volna idővel a pálya, de azért azt hiszem igen sokan felkapták volna a vezetésünkre a fejüket. És azt hiszem akkor még csak érdemtelennek sem nevezhettük volna.Azért kár, hogy nincsenek nézők. Szomorú látvány ez a stadion így és a Srácoknak is sokkal-sokkal nagyobb élmény volna úgy. Evvan.
-
-
törölt tag
válasz
gyuromoj #138740 üzenetére
Amugy ez mennyire korrekt mar?
Az ötödik körben kerülnek sorra, és kedvezménnyel vásárolhatnak azok a bérletesek, akik tavasszal – a zárt kapus mérkőzések miatt – nem kértek vissza pénzt a klubtól. Azután azok jönnek, akik megújították a bérletüket, majd azok, akik még a sorsolás előtt vettek új bérletet. Végül a sima szurkolói kártyásokra kerül sor.
-
válasz
gyuromoj #138740 üzenetére
Szépen kiemelték a lényeget. Talán azt kellett volna meglovagolni, hogy 30k-ért is el lehet jutni mindhárom meccsre, de az úgy már kevésbé lett volna clickbait cím.
Ahhoz képest, hogy harmadház lehet és hol kezdődnek máshol a BL-belépők, egész korrekt. Én sokkal többre számítottam. -
omfgk
veterán
válasz
gyuromoj #136710 üzenetére
Volt egy nagyon jó szezonja, pont Carlo alatt, utána viszont már nem alkotott maradandót. Nem kár érte. ZZ terveibe nem illett.
Meglátjuk ,hogy Carlo fel tudja-e rázni megint vagy sem.Mondjuk inkább az ő kókadt fejét nézném a padon mint Béla unatkozó pofáját, de ez a hajó már elment.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
gyuromoj
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest