Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommentátor bácsi: Werner karriere egy képen, kihagyott ziccer és les!
-
Ricsi dupla!
10. gólj a szezonban, Maddison 6. gólpassza. -
Vicariónak mutatni kellene egy Oli Kahn válogatást, hogy kell kezelni a támadókat!
Közben egyenlített a hazai csapat.
-
-
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ezt lécci ne. Számomra sértő eme pöcsorrú-aladár efféle becézése
-
Azta, a Csirkèk tényleg minden PL meccsükön, szereztek gólt?
Közben Ricsi góllal vezetnek a csirkék.
-
Tibiajax
nagyúr
azt a gagyi induló-zenéjét az evertónnak....
-
Ringman
félisten
deathaddernek szeretettel: [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nyilván legalább két csatár kell, egyértelmű.
-
válasz
venember83
üzenetére
Úgy legyen, de a csapat problémáját nem egy csatár fogja megoldani.

---
Mekkora balfszok vannak nálunk átigazolási ügyintézés során, Malang Sarr ügye. Franciába igazolt volna, ő ott volt 1-én, de a Chelsea a véglegesítő papírokat nem küldte el. Ugye ezt eljátszották már a Ziyech és a PSG-be való igazolásánál is.
---
Adam Wharton, Blackburn Rovers ---> Crystal Palace 21.1M €A srácot nagy tehetségnek tartják, mi is képben voltunk, de valahogy örülök neki, hogy nem vettünk még egy csoda ifi középpályást!

---
Flop Kalvin Phillips, meg az első WHU meccsén gólpasszal debütált, csak az ellenfelet segítette a passzal, amit Dominic Solanke gólra váltott!
-
mephi666
nagyúr
...mégis mi mással indulhatna a legutóbbi Inside Anfield epizód?

...ez a Bradley gyerek itt is nagyon teper: elsőként száll le a buszról, Klopp után ő jön ki először az öltözőből...

-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha kifizeti érte a Chelsea a szerződésben rögzített kivásárlási árat, ő pedig szép összegért a PL-ben futballozhat, miért ne? Majd ő mindent megváltoztat/megold a Chelsea-nél.
-
válasz
venember83
üzenetére
Nemzetközi kupa indulás nélkül is jönne ide? Nem hiszem.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Következő meccset meg a WHU ellen játszák(akik tegnap X-eltek a Bournemouth-tal), ha nyernek, akkor már a 6. helyen lesz a MU!

---
Mi meg a Wolves ellen játszunk vasárnap, na az is érdekes lesz!
Ezek az idióták kölcsönadták Broját a Fulham-nek, a csatárgondokkal küzdő csapat, nem igazol új csatárt, de télen kettőt is kölcsön ad! Agyuk? Nincs szélső hátvédünk, erre azt is kölcsönadjuk. MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN?
---
NF meg vett még egy kapust, Turner és Vlachodimos mellé, Sels-t.
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jövőre Osimhennel már zsákszámra termeli majd a csapat a gólokat.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
90+7 perc ... hmmm bunda szagot érzek, bár nem láttam a meccset
-
négy
és ezzel az utd beérte szerzett gólokban a Luton Town FC-t
-
Érdekes egy végjáték.
-
Atyavilag, milyen gyenge ez a MU...
-
Norberto Murara Neto, ez a neve!
-
Onana es legendas kijovetelei...
-
-
Nasi - Bárka öregfiúk 6-0

-
Szerintem Bruno Fernandes szandekosan szabotalta ezt el...
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Mindjart hanyok...
-
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
"csak elfelejtik hogy az a csapat kb. a mostani crystal palace szintjén volt minőségileg"
+1 és tegyük hozzá, hogy suarez nem készen kapta a helyzeteket a magas letámadás után vagy kontrákból, ő gyakorlatilag kiharcolta a lehetőségei nagy részét. Szabadokból is elég eredményes volt. Míg nyunyóka azért egy jólműködő kiszolgáló személyzet helyzeteit durrogtatja kapufára
javarészt.Ez a palace hasonlat direkt a bagoly miatt lett?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nagyon úgy tűnik.

Bár még nem fix. -
LyonnaisFan1
őstag
Siger David lehet a Fehervarhoz megy.
-
-
mephi666
nagyúr
valaki jól összefoglalta Darwint... avagy "káosz kapitányt"

"I actually think Nunez is a vital cog in the team. Yes he brings some frustration with a combination of bad luck and some awful misses, but look at the benefits.
He works tirelessly, he has fighting spirit to the end, always gives his all, scores and assists, creates chances.
But more importantly he is a handful for the opposition, they do not know quite how to deal with him. He creates chaos and panic in the opposition, which in turn causes the opposition to loose focus, make mistakes and allows room and opportunities for the rest of the Liverpool team to exploit.
He is possibly the most important attacker at the moment, because what he does, makes it easier for his teammates to exploit and and ultimately score goals from."...és azért Suarez se robbant azonnal a 'poolban: (mérkőzés/gól/gólpassz)
10/11 (félszezon): 13/4/5
11/12: 31/11/6
12/13: 33/23/11
13/14: 33/31/17
...eközben Darwin:
22/23: 29/9/3
23/24: 21/7/7 -
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Siger nem is valo a jelenlegi FTC-be, erosen kilog lefele, raadasul a csavo meg kifejezetten bekepzelt es bunko is.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
szotyika77
üzenetére
Tudtommal mar lejaroban volt a szerzodese.
Igy kapott egy kis lovettat a bontasert cserebe. Nem foglal helyet a keretben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Es igy szabadon targyalhat barkivel a szerzodes mentesseg mellett.
Valamely mb1 klubnal fog kikotni. Egy Diosgyort betippelek, ha Mate Csaba fogja valtani a tegnap viharosan elkuldott Kuznetsov Sergeyt.
-
pekoka
tag
válasz
szotyika77
üzenetére
Ez de gondosz volt.
Bár, igaz is. -
gabross
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
PL golja is több van, mint Joe Gomeznek 127 meccs utan
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
kb kényszerből kapott így is csak lehetőséget, mert Sára hazament kupázni és lesérülni, TAA pedig kiesett... és Szoboszlai is kidőlt pár hétre, aki elfoglalhatta volna a pozíciót... gyerek meg most meccsről-meccsre megmutatta, hogy kurvára szeretne kezdő lenni

-
-
mephi666
nagyúr
válasz
szotyika77
üzenetére
...a szezon hátralevő részében akkor Sigértelenségre lesznek ítélve és a Paks lesz a bajnok?

#200155: ami listákat találtam, ott a 10k alattiaknak nem írták a fizuját... jól saccoltam, hogy alatta lehet
durva, hogy annyit keres kb mint egy jobb nb1-es játékos és a 'poolban leoktatta tegnap a cselszkit -
szotyika77
aktív tag
Hoppá!
,,SIGÉR DÁVIDDAL KÖZÖS MEGEGYEZÉSSEL SZERZŐDÉST BONTOTT A FERENCVÁROS".
Valaki tud valamit a háttérről, nem illett a bőrszíne a csapat arculatába vagy mi lehetett az oka?
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
A szurkolók megléte miért ilyen fontos?
-
válasz
cyberkind
üzenetére
SAF a mindenható!
Vele párhuzamosan másik 19 edző minden évben megpróbálta és nem sikerült nekik, így nehéz bárkit is, akár a jelenlegi Chelseat, Pochettinóstól hasonlíthatni hozzá!
(#200148) Richard!:
Bármi más jó lett volna, mint utólag kiderült.
Bóléjék taktikája tán más sportokban működött; fociban nem, de lesz pár évük kibontani a most lefektetett alapokat, ha még marad addig szurkoló.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
mi oldalunkról elég jól nézett ki a támadójáték
attól féltem, hogy Klopp bejelentése után demotivált lesz a csapat, erre "new manager bounce" helyett produkáltak valami "before manager-out bounce"-t
...remélem ez a lendület kitart szezon végéig... vasárnap délután az Arsenal ellen idegenben nem lesz egy sétagalopp...és ebben nincs benne Darwin 4 kapufája sem kaput eltalálónak... lehetett volna 8-1 is akár

-
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Oké, oké kicserélték. De nem lett volna költséghatékonyabb a cselzi la masia-jához nyúlni? Kb ugyanott lennétek szerintem, mint most. Ha nem előrébb
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jah, Sir Alexnek sikerült többször is senkikkel. -
-
cyberkind
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szóval, az évtized végére, lehet valami, jól hangzik.
-
válasz
Richard!
üzenetére
Kicserélték a keretet csikókra, hoztak új edződ. Ezt az idényt már hagyni Poch-nak, nincs értelme megint behívni Lampardot.

Ne hülyéskedj már, van előrelépés, 2 gól híján megrúgtuk a tavalyi bajnoki gólmennyiséget 22 meccsen és mindkét hazai kupában versenyben vagyunk, tavaly hamar elbúcsúztunk.

-
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kérdés, hogy mennyi türelmet kapnak még játékosok és edzők... Mert folyamatosan egy helyben toporognak a 10. hely környékén. Az előrelépés megkérdőjelezhető.
-
válasz
mephi666
üzenetére
Jobb ez a videó, a fene tudja, nem ezen múlt a dolog.
---
Mauricio Pochettino mondta a meccs utáni nyilatkozatában:
"Nem akarok magyarázkodni. Megérdemelték a győzelmet, jobbak voltak nálunk. Maradjunk a témánál, a büntetőkről nem akarok beszélni, mert ez a futball része. Az első akciótól kezdve jobbak voltak nálunk. Egy ilyen meccs, el kell fogadni és azt mondani, hogy 'jól csinálta a Liverpool'".Nincs kifogás, ez már haladás.

-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
nem tudom, én máshogy látom

ebben visszakeresve Jota gólját jobban látszódik, de nem teljesen kivehető itt sem... én úgy látom, hogy fejjel tolja maga elé, de keresztbe-hosszába kalimpált, ahogy lendületet vett... jobb-bal-jobb-fej-bal-gól... kb 2 másodperc alatt így járta végig a labda egyenes úton a lábait és fejét, majd talált a kapuba... ha kézzel belekap, akkor változott volna az iránya közben

Virgil eseténél meg egy akkora homorítás volt, mint a ház
(és nem az volt az egyetlen, amikor a kékek inkább potyogtak boxon belül, minthogy próbálták volna megjátszani a labdát... látványosan nem működött, de azért erőltették... pedig adogattunk lehetőséget: Mudryk előtt is volt helyzet, aztán kirúgta a labdát a stadionból)...mindenesetre ha bármelyik is könnyen adható lett volna, tuti hogy tírniék adják is
(viszont ha elveszik a gólt, majd arra az esésre büntetőt adnak, szerintem mindenhol arról cikkeznek, hogy "megint meglopták a 'poolt") -
Tibiajax
nagyúr
-
Bűn rosszak voltunk, így nem meglepő a vereség, egy normális játékvezetés mellett sem szereztünk volna pontokat.
CG is párszor eljátszott ezt, hogy rosszul veszi át a labdát a 16-oson belül és akkor csinál egy hattyúk halálát, amivel be is fejezte a labdaérintéseit a meccsen.
Az első gólnál Jota kezét, majd Badia kezét is érinti a labda, de hát a VARhoz ez a kameraállás nincs bekötve.
Virgil elvitte Nkunku lábát, nehogy már kétszer egymás után ugyanúgy leforduljon róla, ennek büntetőnek kellett volna lennie.Nem is értettem, hogy center nélkül egyáltalán miért állunk fel, Sterlinget hagyjuk, volt most egy jobb időszaka, erre jött a szokás szerinti mélyrepülés. Poch jön itt a hamiskilences Palmerral, akinek nem tudom hány meccset kell így végig szenvednie, hogy rájöjjön ez így nem jó. 4 belső védővel felállni, kicsapat ellen jó dolog, de a Liverpool ellen felhívás keringőre. Igazolni nem igazoltunk egy védőt, centert se, ellenben kölcsönadtunk védőt, meg centert is hazarendeltünk, majd kölcsönadtuk.

Az aláírom, hogy nehéz meccselni úgy, mikor van egy rakat tinid, meg egy kezdőnyi sérülted. Ez nem Poch hibája teljesen, mert sok problémát évek óta görget a csapat maga előtt. Ezeket sok régen itt játszó játékos kifogásolt is, hogy régen az ilyen dolgokat hamar megoldották, edzői stáb minősége, orvosi stáb, stb.Hétvégén gyünnek az ordasok, akik remélem ma jól laknak a vörös ördögökből!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Creative997
őstag
válasz
Richard!
üzenetére
Angliában minél feljebb mész King's Londonból annál erthetetlenebb és torzultabb az akcentuss, főleg midlands. A legocsmanyabb sztem Sheffield és környéke - bár a környék olyan is. Aztán annál feljebb már elkezd skotosodni a helyzet, ami már nem angol nyelv
pl Újkastely -
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Robertson angolja még kemény, mondjuk itt épp fáradt volt meccs után és csak 50%-os sebességgel pörgött, így valamennyire érthető... alapjáraton olyan, mintha benne lenne 2liter kávé

...ez meg külön jó, ahogy Ali tolmácsot játszik interjú közben
...és már annyi közös van benne és Szoboszlaiban, hogy mindkettőjüknek van egy fejes gólja
1:40 körül azért Darwin is megszólal "tenkjúforszuport" 
-
venember83
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
Vigyetek el engem is
Egyedül félek, ne hagyjatok itt
Vigyetek el engem is
Ne hagyjatok, ne hagyjatok itt
Richard!: Sok szigetlakó angolja ilyen. Kane, Carra jut még eszembe, de Rooney is valamiért beugrik. Ha nem figyelnek tudatosan az érthetőségre, akkor bizony nem mindig könnyű megérteni, amiket mondanak. -
pekoka
tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
-
-
pekoka
tag
DA:
Mit szolsz a kedvencedhez?
Nem akartam meccs kozben irni, mert ram cafol.
-
Richard!
addikt
Rio Ferdinand milyen érthetetlenül beszél angolul, te jó ysten... 😂
-
nemrossz, úgy hogy egy középcsapatot vett át ami a 6. erő volt
-
-
Ez a Nunez... elkepeszto parodiaja a focinak.
-
-
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Abból a sok száz millióból? Én szégyenlem magam... 🤭
-
-
-
Ringman
félisten
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lehet inkább rómába kellene mennie
-
Nemigen lattam meg PL-meccset ebben a szezonban: a Chelsea mindig ennyire nagyon gyenge?
-
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ebben a cselziben melyik játékos volt jól elköltött péz?
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Senki nem nyult hozza, osszeesett, mint egy rossz colstok.
-
Tökéletesen látszik milyen jól elköltött pénz volt a Badai-Disasi páros a Monacóból...
-
Kaci84
őstag
Huh srácok ez a gól annyira nem Dominikos volt….
Tönkremegy a sérója…
-
mephi666
nagyúr
válasz
gabross
üzenetére
...jaja, ez is valami
...új játékot találtam ki: 20+ éve ment a "basszunk be dallasra", aminek az volt a lényege hogy inni kell mindig, amikor ott is isznak Jockeyék... be lehet vezetni a "basszunk be Darwin kapufára" játékot... laza sörözés meccs alatt, kapufánál meg 1 feles

-
Errol az 5-os szamu Chelsea jatekosrol hanyat vagott ma a 'Pool?
-
gabross
tag
golpassz legalabb összejön
// es a pl rekord 4 kapufa egy meccsen is megvan
-
ez ez ember a világ legjobb szar focistája
-
Nkunku érdekesen tűnt el, de hát a mi javunkra nem lehet dönteni ezen a meccsen.
-
Ez a Nunez bzmg... mosma nem vicces.
-
mephi666
nagyúr
Darwin és a kapufa 3. felvonás...
...jó kis tüzijáték lett rendezve utána
-
gabross
tag
es megint kapufa
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...valószínű nem oktat majd folyamatosan ezen a szinten, de ő is megmutatta, hogy ha érzi a csí-t, akkor kegyetlen
illik ide nagyon......meg is kapták a megérdemelt pihenőt
...és nem mondanám, hogy Gakpo/Harvey/Darwin trióban ne lehetne még gól...na egyet kaptunk... most akkor adjuk vissza gyorsan
ui: kopaszgecire szerintem rászóltak már a gazdái, hogy fogja vissza, mert már a vaknak is gyanús

-
legnagyobb wtf hogy tirneyvel mi történt..
lehet így ünnepli jörgen távozását -
Bravo, Dom!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)